CHP'li Hamzaçebi'den Ekrem İmamoğlu'na "ihanet" göndermesi: Kabul etmemiz mümkün değildir

CHP İstanbul Milletvekili Akif Hamzaçebi, İYİ Parti lideri Meral Akşener ile İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Saraçhane kucaklaşması sonrası estirilmek istenen rüzgara ateş püskürdü.

CHP'li Hamzaçebi'den Ekrem İmamoğlu'na "ihanet" göndermesi: Kabul etmemiz mümkün değildir
CHP'li Hamzaçebi'den Ekrem İmamoğlu'na "ihanet" göndermesi: Kabul etmemiz mümkün değildir
GİRİŞ 19.12.2022 22:32 GÜNCELLEME 19.12.2022 22:36
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Altılı masada Saraçhane depremi yaşanıyor. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Almanya ziyareti sırasında İYİ Parti lideri Meral Akşener ile İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu arasında yapılan Saraçhane darbesine CHP içinden tepkiler yükseliyor.

Cumhurbaşkanı adayı olmak için Kılıçdaroğlu'na kumpas kurulmasına karşı suskunluğunu bozan CHP İstanbul Milletvekili Akif Hamzaçebi ikiliye tepki gösterdi.

"KILIÇDAROĞLU'NUN YANINDA GİBİ GÖZÜKÜP DE ONU YIPRATMAYA YÖNELENLERİ KABUL ETMEMİZ MÜMKÜN DEĞİLDİR"

Hamzaçebi'nin açıklaması şöyle:

"İktidarın Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik eleştirileri siyasetin doğası gereğidir. Bunu anlayabiliriz. Ama Kılıçdaroğlu’nun yanında gibi gözüküp de onu yıpratmaya yönelenleri kabul etmemiz mümkün değildir. Suskunluğumuzu kimse farklı yorumlamasın."

NE OLMUŞTU?

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun yargılandığı davada geçtiğimiz çarşamba günü karar açıklanmıştı. İmamoğlu, YSK başkan ve üyelerine hakaret ettiği gerekçesiyle 7. Asliye Ceza Mahkemesinde yargılandığı davada 2 yıl 7 ay 15 gün hapis cezasına çarptırılmıştı.

Kararı öğrenir öğrenmez odasındaki İYİ Partililer önünde Meral Akşener ile gülümseyerek kucaklaşan Ekrem İmamoğlu davanın sonucu öncesi tüm vatandaşları Saraçhane'deki İBB Binası'na davet etmişti.

25 BİN KİŞİ İMAMOĞLU İÇİN SARAÇHANE'YE GELDİ

Tüm çağrılara ve İBB personellerinin araçlarla alana getirilmesine rağmen beklenen kalabalık icabet etmemişti. Saraçhane'de rüzgarı arkasına alamayan İmamoğlu'nun aday adaylığı mitingine katılan kişi sayısı 25 binde kalmıştı.

Ekrem İmamoğlu'ndan Kılıçdaroğlu'na sürpriz teklif! CHP'de hareketli saatlerEkrem İmamoğlu'ndan Kılıçdaroğlu'na sürpriz teklif! CHP'de hareketli saatler

6'lı masada 'sarılma' çatlağı! İyi Parti'den CHP'li Erdem'e: Alman ajanı, tetikçi, hadsiz6'lı masada 'sarılma' çatlağı! İyi Parti'den CHP'li Erdem'e: Alman ajanı, tetikçi, hadsiz

Telefon görüşmesi sızdı: Ekrem İmamoğlu Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nu dinlemediTelefon görüşmesi sızdı: Ekrem İmamoğlu Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nu dinlemedi

KAYNAK: HABER7
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 8
  • rüzgar 1 yıl önce Şikayet Et
    o 25 000 kişininde zaten yarısı ibb çalışanıdır.
    Cevapla
  • Savaş USTA 1 yıl önce Şikayet Et
    Yav Hamza cığım sen hayat damıydın?
    Cevapla
  • İzmirli 1 yıl önce Şikayet Et
    Maral ihanet ede ede buralara geldi birde güzelim ülkemize ihanet etmek istiyor Allah fırsat vermesin amin
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Akşener her partide liderine ihanet etmiştir
    Cevapla
  • Fakirullah 1 yıl önce Şikayet Et
    25 bin cahili toplamaya kalksa toplayamazsın kendi ayaklarıyla gelmiş zavallılar
    Cevapla
  • cumhur 1 yıl önce Şikayet Et
    mağdur rolü için kin ile doldurulursa gelir. yoksa 5000 zor gelirdi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Netanyahu: Saldırıların sonlandırılması talebini reddediyoruz
Fahiş fiyat ve stokçuluğa ağır yaptırım! Gözler Meclis'e çevrildi