6'lı masada 'sarılma' çatlağı! İyi Parti'den CHP'li Erdem'e: Alman ajanı, tetikçi, hadsiz

CHP Parti Meclisi Üyesi Eren Erdem'in Ekrem İmamoğlu ile Meral Akşener'in sarılma görüntüsü üzerine yaptığı yoruma İyi Parti'den çok ağır karşılık geldi. İyi Parti GİK Üyesi Betül Tosun, CHP'li Erdem'e açtı ağzını yumdu gözünü...

GİRİŞ 18.12.2022 15:35 GÜNCELLEME 18.12.2022 17:06
Bu Habere 180 Yorum Yapılmış

YSK üyelerine "ahmak" diye hakaret ettiği gerekçesiyle İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na verilen 2 yıl 7 ay hapis cezasının yankıları sürüyor. Anadolu 7. Asliye Ceza Mahkemesinin kararının ardından, İBB binasında bir arada bulunan İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile Ekrem İmamoğlu'nun güle oynaya birbirlerine sarılmaları tartışmalara sebebiyet verdi.

İmamoğlu ile Akşener'in sarılmasının üzülme değil sevinç sarılması olduğu yönünde değerlendirmeler yapılırken, konuya CHP Parti Meclisi Üyesi Eren Erdem de dahil oldu.

CHP'li Eren Erdem, İmamoğlu ile alay ettiCHP'li Eren Erdem, İmamoğlu ile alay etti

CHP PM Üyesi Eren Erdem, şahsi sosyal medya hesabından Avrasya Araştırma Başkanı Kemal Özkiraz'ı etiketleyerek, "Bana bir 'üzülme sarılması' gösterir misin? @avrasyaanket" yazdı.

"ALMAN İSTİHBARATININ TETİKÇİSİ"

İmamoğlu ve Akşener'i alay konusu yaptığı yönünde değerlendirilen paylaşıma İyi Parti cephesinden sert karşılık geldi.

İyi Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Betül Tosun, CHP PM Üyesi Eren Erdem'e "ajanlık", "tetikçilik" gibi ithamlarda bulunarak "hadsiz" dedi.

İyi Parti'li Betül Tosun'un, CHP'li Erdem'in paylaşımını alıntılayarak sarf ettiği sözler şöyle:

"Hadsiz, Alman istihbaratının talimatıyla tetikçilik yapıyorsun, Türk siyasi tarihinin en önemli seçimini senin gibilerin çabalarına rağmen kazanacağız!"

"SENSİN TETİKÇİ"

Eren Erdem'in Betül Tosun'a cevabı da aynı tonda sert oldu.

CHP'li Erdem, İyi Parti'li Tosun'a şu cevabı verdi:

"Betül hanım, Atılan bir tweetin manasını ve hedefini dahi idrak edemeyecek seviyede cahilce, ve “layık olduğu yerde haber olmayı başarmış” iftiranızı mahkemede kanıtlamazsanız müfterisiniz. Hadsiz ve tetikçi sizsiniz. Fazlasını söylemek nezaketime uygun düşmez. @betultosun38"

 

Aytun Çıray'dan Akşener-İmamoğlu açıklaması: Oyumuz arttıAytun Çıray'dan Akşener-İmamoğlu açıklaması: Oyumuz arttı

KAYNAK: HABER7
Faruk Arslan Haber7.com - Özel Haber Sorumlusu
Haber 7 - Faruk Arslan

Editör Hakkında

İstanbul’da doğdu. Aslen Erzurumlu. Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler mezunu. 2010 yılından bu yana gazete ve internet haberciliğinde. 2013-2022 yılları arasında Akit Medya bünyesinde birçok vazife üstlendi. Dosya haberleriyle ödül ve plaketler aldı. Alanında uzman isimlerle röportajlar, mülakatlar, beyanatlar gerçekleştirdi. Çeşitli kurum, kuruluş ve STK’lara metin yazarlığı desteği verdi. Alanıyla ilgili seminerlerde, konferanslarda, çalıştaylarda, panellerde yer aldı. Uluslararası Medya Enformasyon Derneği ve İletişim Platformu Derneği üyesi. Kasım 2022’den beri Haber7 kadrosunda.
YORUMLAR 180
  • yuh yuh 1 yıl önce Şikayet Et
    insan yabancı bir erkeğe böyle sarılabilirmi. Birde bu kadın sözde hacı...
    Cevapla
  • bekir 1 yıl önce Şikayet Et
    Türk siyasi tarihi meral akşener kadar sinsi, içten pazarlıklı ve tehlikeli bir figür görmemiştir.....
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Sarılmaya Gülüşmeye bak bide Güya mağdur olmuşlar. Ancak orada havai pişek olsaydı onu da patlatırlardı sevinçten sanki millet olup biteni görmüyor.
    Cevapla
  • Nadim hatipoğlu 1 yıl önce Şikayet Et
    yiyin birbirinizi.
    Cevapla
  • sinan 1 yıl önce Şikayet Et
    mazallah bunlar iktidara gelirlerse gabar dağında bulunan petrol yerine eskisi gibi tekrar terör yuvasına döner bunlar budur
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
'Benim bebeğim terörist' diyen anne sosyal medyada viral oldu
Rekabet kızıştı, kasko fiyatları dip yaptı!