Savcı Sayan’dan çarpıcı iddia: Kılıçdaroğlu İmamoğlu’ndan istifasını istedi

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, “Aldığımız bir duyuma göre de Kılıçdaroğlu İmamoğlu’ndan istifasını istedi” ifadelerini kullandı.

GİRİŞ 18.12.2022 02:51 GÜNCELLEME 18.12.2022 03:02
Bu Habere 124 Yorum Yapılmış

Yüksek Seçim Kurulu üyelerine hakaret eden CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında 2 yıl 7 ay 15 gün mahkumiyet cezası verildi.

Gelişme sonrası Kemal Kılıçdaroğlu'nun Almanya'da olmasını fırsat bilen Meral Akşener, İmamoğlu'nun yanına gitti. İkili, Saraçhane'de bir miting düzenleyerek, 2023 emelleri doğrultusunda İmamoğlu'nu parlattı.

KILIÇDAROĞLU APAR TOPAR ALMANYA'DAN DÖNDÜ

Her fırsatta aday olacağı yönünde sinyaller veren Kemal Kılıçdaroğlu, Akşener ve İmamoğlu'nun birlikte oynadığı adaylık tiyatrosunun ardından Almanya'dan apar topar Türkiye'ye döndü.

Ayağının tozuyla İmamoğlu'nun adaylığını veto eder nitelikte sözler sarf eden Kılıçdaroğlu, İmamoğlu'nun 16 milyon İstanbulluya hizmet etmesi gerektiğini söyledi.

İYİ Partili Aytun Çıray, Kılıçdaroğlu'nun Almanya'da olmasının kendilerine yaradığını vurgulayarak, "Kemal Kılıçdaroğlu'nun Saraçhane'de olmaması bizim lehimize oldu. O süreç oylarımızı artırdı." diye konuştu.

Aytun Çıray'dan Akşener-İmamoğlu açıklaması: Oyumuz arttıAytun Çıray'dan Akşener-İmamoğlu açıklaması: Oyumuz arttı

Bomba kulis! Kılıçdaroğlu'nu en yakınındaki isim hançerledi, ses kaydı ortalıkta geziyor..Bomba kulis! Kılıçdaroğlu'nu en yakınındaki isim hançerledi, ses kaydı ortalıkta geziyor..

Telefon görüşmesi sızdı: Ekrem İmamoğlu Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nu dinlemediTelefon görüşmesi sızdı: Ekrem İmamoğlu Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nu dinlemedi

"KILIÇDAROĞLU, İMAMOĞLU'NUN İSTİFASINI İSTEDİ"

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, A Haber'de canlı yayınlanan Satır Arası programında, Ekrem İmamoğlu ile Kemal Kılıçdaroğlu arasındaki 'adaylık' geriliminin büyük olduğunu açıkladı.

Sayan, "Görüştüğüm CHP'li isimler Kılıçdaroğlu'nun İmamoğlu'ndan istifasını istediğini söyledi" iddiasında bulundu.

"HADDİNİ BİL, OTUR İSTANBUL'DA BELEDİYE BAŞKANLIĞINI YAP"

Kılıçdaroğlu'nun İmamoğlu'ndan istifasını istediğini belirten Sayan konuya ilişkin açıklamasında şunları söyledi:

"Bugün sabah, İstanbul'da Kılıçdaroğlu, İmamoğlu'nu çağırıp fırçaladı. "Haddini bil, ona göre adımını at İstanbul'da otur, belediye başkanlığını yap." dedi. Aldığımız bir duyuma göre, İmamoğlu'nun istifasını istemiş, "Sen ne yapıyorsun" demiş. Çağırdığı, konuştuğu ve fırça attığı kesin. CHP'lilerin bize söylediği istifasını istediği. Bu kadar samimiyetsizlik olur mu? CHP 3-5 kişiye söylettirdi, Kılıçdaroğlu'nu adaylıktan vazgeçiremiyorlar. Hemen başka bir kumpas kurdular. Kendi hikayelerini de Tayyip Erdoğan'ın hikayesine benzetmeye başladılar."

Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 124
  • Murat 1 yıl önce Şikayet Et
    hadsiz ve yeteneksize makam verirsen böyle bela olur
    Cevapla
  • vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    İmamoğlu istifa ederse belediye başkanını meclis seçecek ve meclistede çoğunluk yok kılıçdaroğlu bunu bilmiyormuki
    Cevapla
  • KARADERELİ 1 yıl önce Şikayet Et
    İBB'den değil, CHP'den istifasını istiyor olabilir.
    Cevapla
  • Nail erdoğan 1 yıl önce Şikayet Et
    imamoğlu chp den istifa edip iyi partiye geçecek ve ip in adayı olacak kemalde ya kabul edecek ya da koltuğu bırakıp tuncelide kahvede oturacak
    Cevapla
  • Ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Kemal abe arkandayız, abla kardeşe haddini bildir Hakkın olan adaylığına sahip çık,Meral ablayı sen başına bela ettin. Ne demişler besle ablayı al belayı
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    tuzak nan gele tuzaknan gider unutmayinki en büyük tuzak kuranı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Katar temsilcisinden tarihi konuşma! Teslim olmayacağız...
Türkiye'nin tüm ticareti durdurması, İsrail basınını çıldırttı!