Aytun Çıray'dan Akşener-İmamoğlu açıklaması: Oyumuz arttı

İYİ Parti İzmir Milletvekili Aytun Çıray, katıldığı canlı yayında 'İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in adayı Ekrem İmamoğlu mu?' sorusuna cevap verdi.

Aytun Çıray'dan Akşener-İmamoğlu açıklaması: Oyumuz arttı
Aytun Çıray'dan Akşener-İmamoğlu açıklaması: Oyumuz arttı
GİRİŞ 16.12.2022 22:26 GÜNCELLEME 17.12.2022 13:38
Bu Habere 50 Yorum Yapılmış

İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı ve İYİ Parti İzmir Milletvekili Aytun Çıray, tv100'de Yüzler Kulübü'nde açıklamalarda bulundu.

Çıray,  "İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in adayı Ekrem İmamoğlu mu?" sorusuna  "Bunun sebebi Akşener olsaydı bundan bu sonucu çıkarabilirdik. Bir plan çerçevesinde olması imkansız. Siyaset, proaktif bir hadisedir bazen kırılma noktaları vardır ve liderlik orada ortaya çıkar." şeklinde yanıt verdi.

İMAMOĞLU'NUN ADAYLIK ŞANSI ARTTI MI?

İYİ Parti lideri Meral Akşener’in İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu cumhurbaşkanlığı adaylığı konusunda desteklendiği konusundaki yorumlara yanıt veren Aytun Çıray, “Yorum serbest, haber hürdür. Bu tür yorumlar olabilir. Ama böyle bir durum yok. Bunu konuşacak bir zamanda yok. Tarihi kırılma anları insanları etkiler. Sayın Erdoğan’ın okuduğu bir şiir nedeniyle mahkûm olduğunda önünün açılıp başbakan olması… Ama şu var bizim Türk milletimiz mağdurun yanındadır. Bunu cumhurbaşkanlığından bağımsız söylüyorum. Bugün devleti yönetenlere karşı halkın desteğinin Sayın İmamoğlu’nun yanında olduğunu düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

KILIÇDAROĞLU'NUN OLMAMASI OYLARIMIZI ARTIRDI

Meral Akşener'in İmamoğlu konusunda hızlı aksiyon almasının oylarını artırdığını söyleyen Çıray, "Kemal Kılıçdaroğlu'nun Saraçhane'de olmaması bizim lehimize oldu" diye konuştu.

"Ben şu anda yüzde 20'yi rahatlıkla geçtiğimiz kanaatindeyim. Akşener'in İmamoğlu konusunda hızlı aksiyon alması oylarımızı çok artırdı. Bunu yapmak için yapılmadı ama milletin gözü önündeki hadise, bir dal uzatıyorsanız hemen bir karşılığı oluyor. Kemal Kılıçdaroğlu'nun Saraçhane'de olmaması bizim lehimize oldu. Ama lehimize olsun diye yapmadık. Bunu kim planlayabilir?".

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 50
  • Ali29 1 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Cumhurbaşkanı o zamanlar gerçekten bir haksızlığa maruz kaldı ve önü kesilmeye çalışıldı. Halk bunu gördü ve Erdoğan'ı o zaman halk bir çıkış umudu gördü, bir başarı hikayesi vardı öncesinde. Peki şimdi İmamoğlu için aynı şeyleri söyleyebilir miyiz? İstanbul'u borç batağına sokan, karda selde çamura yatan tatile çıkan, başarısız ve küfürbaz birinden söz ediyoruz. Ve kararı 85 milyonun önünde bayram havasında karşılıyorlar sizce bu halk ahmak mı? Olup biten tiyatroyu görmüyor mu? Buradan İmamoğlu na bir mağduriyet çıkar mı, yada halk bu gözle bakar mı? Bence bakmaz. Bunlar bir tiyatro oynuyorlar onu da beceremiyorlar...
    Cevapla
  • Mert 1 yıl önce Şikayet Et
    Vay be oyların arttığını rüya gören abla mı? bildirdi acaba, ne kadar çabuk belli oldu
    Cevapla
  • Mesut 1 yıl önce Şikayet Et
    Tilkiyi kümese bekçi yapmışlar sevinmeye başlamış, kümesin boş olduğunu görünce başlamış ağlamaya. Seçimlerin sonucu çıktığında da, aynı sözleri edecekler mi? Kimlerle göründüklerini, göremeyecek kadar bakıpta görmeyenler
    Cevapla
  • kont 1 yıl önce Şikayet Et
    Akşenerin temel hedefi chp yi bitirip ana muhalefet olmaktır.Çünkü erdoğanla baş edemeyecek kadar haddini bilir lakin kılıçdaroğlunu bitirmek kolay
    Cevapla
  • kont 1 yıl önce Şikayet Et
    Akşenerin tiyatrosu ak partiyi değil chp yi bitirdi :))
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ticaret Bakanlığı'ndan İsrail açıklaması! 1019 ürün dahil edildi
Ölüme neden olan ihmaller zincirine CHP'den pişkin destek!