Şentop, Kuzey Makedonya ’nın Türkçe Bayramı’nda konuştu

Makedonya Türklerinin milli bayram olarak kutladıkları 21 Aralık Türkçe Bayramı, iki yıllık pandemi arasının ardından bu yıl binlerce kişinin katılımıyla kutlandı.

Şentop, Kuzey Makedonya ’nın Türkçe Bayramı’nda konuştu
Şentop, Kuzey Makedonya ’nın Türkçe Bayramı’nda konuştu
GİRİŞ 22.12.2022 12:24 GÜNCELLEME 22.12.2022 12:24

Meclis Başkanı Mustafa Şentop ve Kuzey Makedonya Başbakanı Dimitar Kovacevski'nin katıldığı kutlamalarda sanatçı Buray konser verdi.

Türkçe Bayramı olarak bilinen "Türkçe Eğitim Günü" kutlamaları Makedonya’nın Başkenti Üsküp’te düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlandı. Kutlamaların onur konuğu TBMM Başkanı Mustafa Şentop Türkçe Bayramı etkinliklerine katıldı.

Şentop, Boris Traykovski Spor Salonu’nunda dün yapılan kutlama programında konuşma yaptı. Makedonya Başbakanı Dimitar Kovacevski'nde konuştuğu programda sanatçı Buray konser verdi.

KAYNAK: DHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Öğretmen atamaları ne zaman? Bakan Tekin tarih verdi!
Aliyev planı deşifre ederek 3 ülkeyi işaret etti: Ciddi önlemler almak zorunda kalacağız