Seçim öncesi teyakkuza geçildi! AK Parti'de kritik talimat

AK Parti yönetimi, 2023 seçimleri için tüm teşkilatları teyakkuza geçirdi. Parti kurmayları tarafından teşkilatlara “Seçim sürecinde bize verilen görevi en iyi şekilde yapmalıyız. Yük olan değil yük alan olmalıyız” uyarısında bulundu.

GİRİŞ 25.12.2022 08:39 GÜNCELLEME 25.12.2022 09:01
Bu Habere 33 Yorum Yapılmış

AK Parti, 2023 seçimlerine yönelik hazırlıklarını sürdürürken, özellikle seçim kampanyası boyunca seçimlerde görev alacaklar başta olmak üzere teşkilatlara âdeta 7/24 çalışma talimatı verdi.

İllerdeki seçim işlerinden sorumlu yöneticileri Ankara’ya çağıran parti yöneticileri “Seçim sürecinde bize verilen görevi en iyi şekilde yapmalıyız. Yük olan değil yük alan olmalıyız. Seçim maratonu ekip çalışmasıyla zafere ulaşabilir. Ekip ruhunu her daim canlı tutmalıyız. Bize emanet edilmiş oylara her aşamada sahip çıkmalıyız. Sahadaki dinamizmin yükselmesinde Seçim Koordinasyon Merkezleri kilit rol oynar. Her seçim önemlidir. Ancak 2023 seçimleri başarılar üzerinde yükselecek Türkiye Yüzyılı vizyonumuz için ilk hedeflerimizdendir” uyarısı yaptı.

SEÇİM GÜNÜ TATBİKATI

Seçim kampanyası sırasında Türkiye’deki her hanenin tekrar tekrar ziyaret edilmesi de istendi. Sandıklarda görev alacak hukukçularla da seri toplantılar yapılıyor. 81 ilde görev alacak hukukçularla yapılan toplantılarda başta oy verme gününde yaşanabilecek olası aksaklıklar, itirazlar, seçim hukuku gibi konularda bilgi veriliyor.

Ayrıca, AK Parti’nin sandık müşahitleri, mahalle temsilcileri, sandık kurulu üyelerine oy verme günündeki süreçlerle ilgili tatbikat benzeri bir çalışma yapılması planlanıyor.

KAYNAK: TÜRKİYE GAZETESİ
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 33
  • FENERBAHÇELİ 1 yıl önce Şikayet Et
    Her şey vatan için
    Cevapla
  • İbrahim Sarı 1 yıl önce Şikayet Et
    hedef kızılelma
    Cevapla
  • Beyy 1 yıl önce Şikayet Et
    Valla alt kademe hiç çalışmıyor anca gösteriş yapıyorlar geçenlerde ilçe başkanının yanına gittim çok ufak bir talebim oldu ilgilenecegini söyledi ama ilgilenmedi saten milletvekillerini gördüğümüz yok halkın dertleriyle sorunlarıyla ilgilenilmiyor anca sosyal medyadan gösteriş yapıyorlar.bizler sayın reisimizin sonuna kadar yanındayız ama alt kademeler kusturuyorlar seçmeni.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Sen ilçe başkanından bassediyorsun kütahya il başkanını bir görsen
    Cevapla
  • Hasan yerli kartal 1 yıl önce Şikayet Et
    Çok doğru söylüyorsun.önceki seçimlerde mahallemiz teşkilatı köşe başına durup kendi resimlerini çekerek ilçeye çalışma yapıyoruz demişlerdir.şahsen bende onların resmini çekerek ilçeye şikayet etmek istedim ama tanıdığım kişiler olduğu ve ben bir başka parti mensubu olduğum için vazgeçtim. Görev namusdur korumayacaksan alma derim inşallah üst kademe ilgilenir. Reise yamuk yapılmasın.
    Cevapla
  • Misafir a 1 yıl önce Şikayet Et
    Sayın cumhurbaşkanım 3. Dönem yeniden ve açıktan atama kurası ile çorum erol olçok eğit araş hast ne kalp ve damar cerrahı olarak kurada ismim çıktı 18.10.2022 tarihinde halen daha elime tebligat geçmedi amasyada savcılıkta açık dosyalarım var sizin kurula sokulmanız lazım deniliyor vakit geçiyor kurula ne zaman sokulacam hakkımda ne karar verecekler iş bi bilgi verende yok tam nerdeyse 4. Ayına girecek şimdi 50 x4 =200 bin elime geçecekti daha uzamadan atamam yapılsın lütfen açık olan dosyalar geç görülür deniliyor sonuçta ne karar çıkarsa razıyız ama daha bi sonuç yok suç ve delil yok sadece üzerime iftiravar konuyla ilgilenirmisimiz ben dr gökçen gökgözoğlu
    Cevapla
  • Nasihat 1 yıl önce Şikayet Et
    İçinizdeki hırsızları, iş bitiricileri, akp ile uzaktan yakından alakası olmayan ama sırf zengin olduğu için yada akpli gibi olduğu için zenginleşenleri temizleyin yeter.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Resmen Türkiye’nin 50 milyar TL’sini çaldılar! Vergi oyununun dev faturası...
Bakan Şimşek'ten kamuda tasarruf ve enflasyon açıklaması