Babacan ile ilgili olay iddia! Eski CHP'li 'aşiret liderinden bilgi' deyip duyurdu...

Bir dönem Devlet Bakanlığı yapan CHP Eski Genel Sekreteri Mehmet Sevigen, bir türlü aday konusunda uzlaşamayan 6'lı masanın küçük ortağı DEVA Partisi ile ilgili bomba bir iddiada bulundu.

GİRİŞ 26.12.2022 07:31 GÜNCELLEME 26.12.2022 09:31
Bu Habere 88 Yorum Yapılmış

Çalkantılı günlerin yaşandığı 6'lı masada her gün başka bir skandal meydana geliyor.

SEVİGEN'DEN MASAYI KARIŞTIRACAK İDDİA

6'lı masada gündeme oturacak bir başka iddia da DEVA Partisi ile ilgili ortaya atıldı. İddianın sahibi bir dönem Devlet Bakanlığı yapan CHP Eski Genel Sekreteri Mehmet Sevigen...

Mehmet Sevigen

HDP'LİLER DEVA SAFLARINDAN SEÇİME GİRECEK

Sevigen, HDP'nin seçimlerden önce kapatılması durumunda HDP'li vekillerin seçime bağımsız girmeyeceğini, DEVA Partisi saflarından gireceğini iddia etti.

Eski CHP Genel sekreteri iddiasının kaynağı olarak da Doğu ve Güney Doğu'daki aşiret liderlerini işaret etti ve şu ifadeleri kullandı;

Eğer HDP kapatılırsa bu seçimlere girmeden önce, HDP'li vekiller seçime bağımsız girmeyecekler. DEVA Partisi'nden girecekler. Ali Babacan Doğu ve Güney Doğu'da anlaşma yaptı.

"İKİ AŞİRET LİDERİNDEN ÖZEL BİLGİ GEREKİRSE İSİMLERİNİ SÖYLERİM"

Doğu'daki iki tane aşiret liderinden özel bilgidir bu. Gerekirse onların isimlerini de söylerim. Her şey konuşuldu.

Dikkat edin 6 masa lideri içinden kürsüde Selahattin'e selam veren kimdi? Ali Babacan'dı.

"SENİN PARTİN KAPATILIRSA BENİM PARTİM BURADA"

Babacan'ın Demirtaş'a "Yav arkadaş merak etme. Senin partin kapatıldığı zaman benim partim burada" mesajı verdiğini söyledi.

BABACAN HDPKK'LI DEMİRTAŞ'A SELAM ÇAKMIŞTI

İmamoğlu'nun Saraçhane merkezli siyasi şovunda sahne alan DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, kürsüden terör tutuklusu Selahattin Demirtaş'a selam göndererek Demirtaş'a hukuksuzluk yapıldığını ve bunu kabul etmediğini söylemişti.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 88
  • bilal 1 yıl önce Şikayet Et
    Altılı MAŞA terörün dış güçlerin MAŞASI..Gevur elini Ateşe sokmasına gerek yok Çook kullanışlı 6lı MAŞA var..her Türkiye düşmanına çok fonksiyonlu 6lı MAŞA gelin gelin 6lı MAŞAya gel..gevurcuklar elinizi yakmayın çok kullanışlı çok fonksiyonlu 6lıMAŞAya gel..gel abi gel 1alana 1bedava bitmez tükenmez 6lı MAŞAmız var..haini bol memletim benim..
    Cevapla
  • ali reis 1 yıl önce Şikayet Et
    Altılı masa zaten karışmış durumda karıştırmaya ne gerek var.Allah hainleri iflah etmez
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Yok olasınız.
    Cevapla
  • Fahri Özcan 1 yıl önce Şikayet Et
    Buda hainlerin işbirliğinin açık bir örneği
    Cevapla
  • Osmanlı torunları 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu vatan kolay kazanilmadi herkes işine baksın yedirmeyiz ülkemizi ABD ye İngiltere ye Fransa ya vb ülkelere sizin gibi düşünenlere Rabbim fırsat vermeyecek inşallah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tahkim Kurulu'ndan Fenerbahçe'nin Süper Kupa cezasına indirim
Nedim Şener kulis bilgisini verdi! Yargıtay DEM Parti için harekete geçti