Karamollaoğlu'dan İmamoğlu ve Yavaş çıkışı: Erdoğan buldozer gibi ezip geçer

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ın adaylığıyla ilgili çok konuşulacak bir çıkışta bulundu.

GİRİŞ 30.12.2022 23:55 GÜNCELLEME 31.12.2022 12:06
Bu Habere 232 Yorum Yapılmış

Habertürk’ten Nihal Bengisu Karaca’ya konuşan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın cumhurbaşkanlığı adaylıklarını değerlendirdi.



'ERDOĞAN BULDOZER GİBİ GEÇER'

Karamollaoğlu, "Onlardan biri aday olurlarsa mutlaka kazanır' demek cahilce bir iddia. Erdoğan buldozer gibi ezip geçer" ifadelerini kullandı.

Karamollaoğlu ayırca 'Son zamanlarda bana gelen bilgileri söyleyeyim. Kılıçdaroğlu, Erdoğan’ın en az 3 puan üzerinde görünüyor. %15 civarındaki kararsız seçmen dağıtılmadan önce.' iddiasında bulundu.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 232
  • Hayri 1 yıl önce Şikayet Et
    Ola ki Kemal göreve gelsin üç senede ülke perişan olur tamamen
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    k.k e puan önde gözüküyor diyor bunlar nereden alıyorlar bu haberi merak ediyorum kim o adama oy versin
    Cevapla
  • Elazığlı 1 yıl önce Şikayet Et
    Bıravo sayın karamollaoğlu bunu en baştan beri biliyorsun Reis ezer geçer niye safın hala aynı seni ve partini AKP ye davet ediyoruz yoksa yolun sonunu biliyorsun reis alır
    Cevapla
  • Turco 1 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye'deki en yeteneksiz siyasetçi açık ara KK'dır. Küreselciler bunu eline alıp son yıllarda biraz eğitip çeki düzen vermeye çalıştı ama hala koca bir hiç. Kılıçdaroğlu sağdan bir tane oy alamaz, hatta sol oyların da bir kısmını Muharrem İnce ve Sarıgül'e kaptırır. Rüya mı görüyorsunuz bilmiyorum. Eğer HDP aday göstermezse, KK'nın alacağı oyu ben size söyleyeyim: %30. O da şartlı, HDP aday göstermezse. Ve KK aday olursa seçim ikinci tura bile kalmayabilir. Eğer CHP KK'yı aday gösterirse, Kılıçdaroğlu'nun ben Akparti'ye çalıştığını kesinlikle düşünmeye başlayacağım.
    Cevapla
  • ö.otku 1 yıl önce Şikayet Et
    küresel işbirlikçi karamolla asıl kk aday olursa, erdoğan karşısında hiö şansı yok. bre utanmaz arlanmaz anketlere bakmazmısın hiç. en zayıf halka kk.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İzmir'de ortalık savaş alanına döndü!
Hamas'tan İsrail'i karıştıracak bir açıklama daha! "İsrail, halkına yalan söylüyor"