CHP'li Yılmaz Ateş: Baykal'ın yüzü 'hangi yüzle buraya geldiniz' diye mesaj veriyor

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun Deniz Baykal ziyareti sonrası paylaşılan fotoğrafı değerlendiren CHP'li Ateş, "Şimdi Sayın Baykal'ın yüzüne baktığımız zaman şunu okuyoruz; acı, ıstırap ve büyük bir hayal kırıklığı" ifadelerini kullandı.

CHP'li Yılmaz Ateş: Baykal'ın yüzü 'hangi yüzle buraya geldiniz' diye mesaj veriyor
CHP'li Yılmaz Ateş: Baykal'ın yüzü 'hangi yüzle buraya geldiniz' diye mesaj veriyor
GİRİŞ 31.12.2022 15:13 GÜNCELLEME 31.12.2022 16:47
Bu Habere 32 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, selefi, Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ı evinde ziyaret etti.

Görüşmede, CHP Ankara Milletvekili Levent Gök, Baykal'ın eşi Olcay Baykal ve oğlu Aytaç Baykal da bulundu.

Deniz Baykal'a yakınlığı ile bilinen CHP'li Yılmaz Ateş CNN Türk'te katıldığı canlı yayında ziyarete ilişkin paylaşılan fotoğrafı değerlendirdi. Görüşmeye ilişkin basına servis edilen fotoğrafta, Baykal'ın yüz ifadesindeki mutsuzluk yeni tartışmaları da beraberinde getirdi.

"GÖRÜŞMEDEN IZDIRAP DUYUYOR"

Baykal'a yakınlığıyla tanınan CHP eski Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz Ateş, "Dikkat ederseniz 3 kişinin fotoğrafı var. Orada halinden memnun mutlu olan gülücükler dağıtan Sayın Kılıçdaroğlu. Deniz Baykal'ın yüzüne baktığımızda acı, ıstırap ve büyük bir hayal kırıklığı görüyoruz. Görüşme talebine hayır dememiş gibi" ifadelerini kullandı.

"KILIÇDAROĞLU'NU DESTEKLEMİYOR"

Ateş, "Deniz Bey'in yüzünden okunan acı, ıstırap budur. Kılıçdaroğlu'nu desteklemediği bu fotoğraftan belli. Kameraya bakmıyor, 'hangi yüzle buraya geldiniz' diyor. Milli değerleri savunan ne kadar arkadaşımız varsa Kılıçdaroğlu hukuksuz biçimde partiden uzaklaştırdı. Baykal'ın görüntüsü ortada. Kılıçdaroğlu, bir şey almış gibi bir imaj çizmeye çalışıyor. Deniz Bey'in bu yönetime bu genel başkana destek vermesi söz konusu olamaz. Kendisini inkar etmiş olur. Bütün bu acılara rağmen kabul etmiş, bunların isteği üzerine de fotoğrafı vermiş gibi" dedi.

Eski CHP Milletvekili Mehmet Sevigen

"KILIÇDAROĞLU EMRİVAKİ YAPTI, BAYKAL KENDİSİNİ DESTEKLEMİYOR"

Eski CHP Milletvekili Mehmet Sevigen ise, Baykal'ın Kılıçdaroğlu'nu desteklemediğini belirtereK, "Deniz Baykal, Kemal Kılıçdaroğlu'nu asla desteklemiyor. Emrivaki bir şekilde gerçekleştirilmiş bir ziyaret. Leven Gök çok kez randevu almaya çalıştı. En son Kemal Kılıçdaroğlu'nun abisinin vefatı nedeniyle bir taziye görüşmesi ayarlandı. Orada ziyaret talebi yinelendi. Aylar sonra yine emrivaki şekilde yapılan görüşmeden verilen fotoğrafta Deniz Bey'in memnuniyetsizliği aşikar bir şekilde belli oluyor. Kemal Bey'in adaylığını asla desteklemiyor" ifadelerini kullandı.

Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.
YORUMLAR 32
  • Mto 1 yıl önce Şikayet Et
    Sn. Kemal bey efendi hükümete sorarmisiz IMF bizden 5milyon dolar istemişti verilmişmi Verildiyse bu paramız ne zaman geri odenecekdir
    Cevapla
  • Fatma Uzan 1 yıl önce Şikayet Et
    Omurgasızlık, kibir, kazanırsam herşey mübahlık, milli seğerlerine saygısızlık, yalan hainlik herşey var bu partinin tüzüğünde bir ülke için teki bile felaket iken hepsi sonu demek. Cehil Hainler Papazoğulları partisi
    Cevapla
  • Yaşar Birinciglu 1 yıl önce Şikayet Et
    İnsanı bir Davranış biçimi hasta ziyareti Ne var bunda Ayrıca DENIZ BAYKAL beyde çok masum sayılmaz dimi
    Cevapla
  • İlgili 1 yıl önce Şikayet Et
    Yukarıda milli değerler demiş. Acaba hangi değerlerimizden bahsediyor ki. Batı batı diye diye hangi milli değerlerimizi bıraktılarki. Ne cip Fazıl Kısakürek in dediği gibi kurulmuş muessese kurulduğu günden belli.
    Cevapla
  • Fikret 1 yıl önce Şikayet Et
    CHP.de utanacak yüz kaldımı ki Baykal hala millet vekili aldigi maaşını nasil nasıl rahat yiyebiliyor al birini vur ötekini yazık .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Terör örgütü PKK'nın sözde Avrupa sorumlusu Senanik Öner ata tecavüz etti
Diyanet'in toplumdaki imajı ortaya çıktı!