Sürpriz ziyaret! Deniz Baykal, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na desteğini açıkladı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile CHP Ankara Milletvekili Levent Gök, Deniz Baykal'ı evinde ziyaret etti. Beklenmeyen görüşmede Baykal, Kılıçdaroğlu'na destek vererek, "Seçim kampanyasında ben de görev almak istiyorum" dedi.

GİRİŞ 30.12.2022 23:37 GÜNCELLEME 31.12.2022 09:29
Bu Habere 171 Yorum Yapılmış

Altılı masada cumhurbaşkanı adaylığı için muarızlarıyla yaşanan taht kavgası sonrası destek arayan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Antalya Milletvekili Deniz Baykal’ı ziyaret etti.

Önceki CHP Genel Başkanı Deniz Baykal ile gerçekleştirilen görüşmede, Kılıçdaroğlu ile birlikte CHP Ankara Milletvekili Levent Gök, Baykal’ın eşi Olcay Baykal ve oğlu Aytaç Baykal da bulundu.

"SEÇİM KAMPANYASINDA BEN DE GÖREV ALMAK İSTİYORUM"

Son siyasi gelişmelerin konuşulduğu görüşmede Baykal’ın, CHP örgütlerinin seçimlerde dinamizm içinde, hırsla, heyecanla çalışmaları gerektiğini söyleyerek, "Seçim kampanyasında ben de görev almak istiyorum" dediği ifade edildi.

Fatih Erbakan: 6'lı masa ciddi problemler yaşamaya gebeFatih Erbakan: 6'lı masa ciddi problemler yaşamaya gebe

Kılıçdaroğlu'ndan dikkat çeken görüşme!Kılıçdaroğlu'ndan dikkat çeken görüşme!

Kılıçdaroğlu ile Akşener yemeğinin perde arkası: Adaylık restini çekti!Kılıçdaroğlu ile Akşener yemeğinin perde arkası: Adaylık restini çekti!

Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 171
  • Eyüp 1 yıl önce Şikayet Et
    Kimde bu zihniyet varsa güvenilmez Baykal'a yapılan tüm iyilikler boşaymış bu kareyeyi gören Ahmet Davutoğlu utansın bu millet onu başbakan yaptı durduğu yere bakın
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    d, b başını öne eğdiğine göre k, k nin elinde başka kasetler var demektir.
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Yazıklar olsun sana Baykal sen hastaladığında devletin bütün imkanlarını senin için seferber eden Erdoğan a vefa borcunu b şekilde ödüyorsun demekki nankörlük böyle bir şey
    Cevapla
  • Uğurböceği 1 yıl önce Şikayet Et
    Resimde pişmiş kelleler sırıtırken Deniz Baykal ın yüzü asık, kameraya poz bile vermemiş.
    Cevapla
  • Adalı 1 yıl önce Şikayet Et
    Ortada kampanya mı var ?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Meteoroloji'den 34 ile son dakika uyarısı!
Ankara'da sağanak 2. gününde! Vatandaşların çilesi kamerada