AK Parti'den Davutoğlu ve Babacan'a cevap! 6'lı masaya uyarı!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ve Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın sözlerine cevap verdi.

GİRİŞ 02.01.2023 20:30 GÜNCELLEME 02.01.2023 20:30
Bu Habere 105 Yorum Yapılmış

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, parti genel merkezinde, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısı devam ederken basın toplantısı düzenledi.

Son dakika: AK Parti'den Ülkü Ocakları eski Başkanı Sinan Ateş ile ilgili açıklama!Son dakika: AK Parti'den Ülkü Ocakları eski Başkanı Sinan Ateş ile ilgili açıklama!

Ömer Çelik, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ve Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan sorusuna cevap verdi.



"DEVA ve Gelecek partilerinin genel başkanlarının AK Parti'deyken partinin 'demokratik', ayrıldıktan sonra ise 'antidemoktratik' olduğunu söylediklerine" ilişkin soru üzerine Çelik, "'Biz oralardayken AK Parti'de işler iyiydi, ayrıldıktan sonra kötü oldu' gibisinden yaklaşımlar siyasi olgunluk taşımayan yaklaşımlar." açıklamasını yaptı.

6'LI MASAYA UYARI

6'lı masanın bu iki isme dikkat etmesi gerektiğini belirten Çelik, ''Saygınlık geçmişte bir şey yapmışsanız, bir yolu beraber yürümüşsünüz, o zamanın hatıralarına, yaşanmışlıklarına saygı duymakla olunur. Ben sayın Cumhurbaşkanına o zaman şu şekilde davranmıştım, o da bana şunu şunu demişti, diyorlar. 6'lı Masa'dakilerin bunlara dikkat etmesi lazım. Bu şekilde bir siyasi tutum ortaya koyanların aynı şeyi burada yapacağı açıktır.'' dedi.

KAYNAK: HABER7
Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 105
  • Dragon 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah cc hainleri zalimleri ve uşaklarını kahretsin inşallah amin allah yar ve yardımcımız olsun inşallah amin Varol asın reiss
    Cevapla
  • Hamdi 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu ikisi varya Allah ıslah etsin bunları teröristler için başsağlığı mesajı yayınladılar yetmedi Allah rahmet eylesin diye yazmışlar .İnşallah mahşerde sevdikleriyle haşrolurlar.Tayyip Erdoğanın yalnızlığımı biliyorum mücadelemi sürdüreceğim sözünü şimdi daha iyi anladım .Rabbim yardımcın olsun reis dualarımızla yanindayiz.
    Cevapla
  • BOZOK 1 yıl önce Şikayet Et
    Koltuk gidince alışamadılar sandalyeye.Zıplaması ondan bu sıfır virgül bilmem kaçlıların.
    Cevapla
  • Gerçekler 1 yıl önce Şikayet Et
    Etkisiz elamanlarla uğraşmaya değmez kumaşın kalitesine baktınmı anlarsın
    Cevapla
  • Kırkdokuzelli 1 yıl önce Şikayet Et
    6+1 li maşa
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hamas: Müzakerelerde esnek bir tutum sergiledik ancak İsrail süreci uzatıyor
ABD hazırladı! Skandal rapora Türkiye'den tepki!