Davutoğlu'nun sözleri gündem oldu! CHP'den ilk açıklama!

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun sözleriyle ilgili soruya cevap verdi.

GİRİŞ 06.01.2023 20:10 GÜNCELLEME 06.01.2023 20:11
Bu Habere 69 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, parti genel merkezinde basın toplantısı düzenledi, sorulara cevap verdi.



Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun "Cumhurbaşkanı seçilse bile altı genel başkanın da imza yetkisi olacağı" yönündeki sözleri sorulan Öztrak, "Geçiş sürecinin yol haritası 30 Ocak tarihinde açıklanacak. Biraz daha sabredin. 30 Ocak tarihinde tüm bu sorulara cevap bulacaksınız." dedi.
 

9 saatlik 6'lı masa toplantısı! Son dakika ortak aday kararı9 saatlik 6'lı masa toplantısı! Son dakika ortak aday kararı


BAŞÖRTÜSÜ TEKLİFİ SORUSU

"Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, iktidarın başörtüsüne anayasal güvence verilmesine yönelik teklifine karşılık muhalefetin ayrı bir anayasa teklifi hazırlayacağını söyledi. Bu teklifin içeriği ne olacak? Meclis gündemine gelmesi için hangi seçenekler üzerinde duruluyor?" sorusu üzerine Öztrak, metnin son derece açık olduğunu söyledi.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 69
  • Kazım Ekinci 1 yıl önce Şikayet Et
    İlk seçime kadar benzemezlerin her biri kendini cumhurbaşkanı gibi görmeye devam edecek, ne yazık'ki içlerinde galeye alınacak hiç kimse yok
    Cevapla
  • Murat Beğenilmiş 1 yıl önce Şikayet Et
    Altılı ÇARKIFELEK gibi dönüp duruyorlar, bakalım ibre ne vakit İFLAS 'da duracak.? Sürekli fırıldak gibi dönüyorlar. Dön babam dön.!!
    Cevapla
  • Yavuz Narin 1 yıl önce Şikayet Et
    Bence bu süreçte altı farklı düşünceye sahip kişilerin oturup anlışıyo olması bence çok anlamlı ve güzel. Kavga etmeden her sorunumuzu çözebiliriz demekki
    Cevapla
  • Alaettin Malçok 1 yıl önce Şikayet Et
    Özgür ve damarlarında bir ülküsü olanlar Milletlerin geleceği için kavga eder,celal yanını gösterir,ama görevleri şanbalacilara bağlı kişiler bir alt yapamaz,Türkiye yüz yılı başlamış bunlar hala saçmalıyor, T
    Cevapla
  • Mustafa 1 yıl önce Şikayet Et
    Gak guk.demogoji uzmanları bu milleti yeterince meşgul ettiniz. Bi çekin gidin,emekliliğin tadını çıkarın.
    Cevapla
  • Kul 1 yıl önce Şikayet Et
    İki kişinin anlaşamadığı bu zamanda, altı kişi anlaşıp birtane bile icraat yapamaz, yani çok tartışma az iş
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
PKK elebaşı istedi, ilk ses onlardan geldi!
İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu ulaşım kararı!