Cumhurbaşkanı Erdoğan Kumluca'da: Sayın Putin'e 'beni mahcup etme' dedim

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Antalya'nın Kumluca ilçesinde halka hitap etti. Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Putin'le aralarında geçen diyaloğu anlattı.

GİRİŞ 07.01.2023 16:15 GÜNCELLEME 07.01.2023 16:52
Bu Habere 63 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Antalya'nın Kumluca ilçesinde halka hitap etti. Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle: 

KUMLUCA'DAKİ SEL FELAKETİ

Hamd olsun felaket kalmadı. Her taraf elden geçirildi. Şu anda da arkadaşlarımız çalışmalarına devam ediyor. 

Sel afetinin bu kadar ağır hasara yol açmasında dere yataklarına yapılan izinsiz ve yanlış müdahalelerin de etkisi var. Tabiatın düzenine saygı göstermek mecburiyetindeyiz. Dere yatağında akar. Onun için dereyi yatağından saptırmamak lazım.

Yeni tedbirler almamız gerekiyor. Tespitleri tamamladık, hazırlıkları bitirdik, inşaya başlama aşamasına geldik. 

Ağır hasarlı 23 binayı bu yıl içinde inşa edip sahiplerine teslim edeceğiz.

"PUTİN'E 'BENİ MAHCUP ETME' DEDİM"

Sayın Putin'e dedim ki, "Bizim Kumlucamız var. Buranın bir özelliği var. Burası adeta bir domates memleketi gibidir. Beni Kumlucalılara mahcup etme." Sağ olsun o da bu ricamızı kırmadı. Zaman zaman kesilmeler oluyor ya ondan sonra tekrar önü açılan domates ihracatında bunları gördük. 

İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 63
  • nitekim 1 yıl önce Şikayet Et
    akpartiyi tek başına sırtında taşıyor Erdoğana düşmanlıkları bundan. ak parti kadroları ne iş yapar karekod kağıt olan bez poşet evlerin kapılarına hediye etmekten başka halkın nabzını tutun kalplerine girin strateji geliştirin
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Hee reis şu Akif kardeşimizide çok düşündüğü kırılıp gittiği ukraynaya intikalinide konuşsaydı... Bu ve bunun gibiler ide ukraynaya intikalini devletimiz tarafından bedelsiz olarak yapılacağını canınız ne istiyorsa yapın deseydin yaa reis.. Ukraynaya kurtarsaydı şu Akif kardeşimiz...
    Cevapla
  • hammert 1 yıl önce Şikayet Et
    Reis sevilmezmi abd li hüseyin ağa mesaj göndeiyor reis BİN yaşa
    Cevapla
  • AdiL 1 yıl önce Şikayet Et
    Sn. Cumhurbaşkanı Zelenski#ye ve ekibine şunu anlatmalısınız: Türkiye Cumhuriyeti Devleti var oldukça, kötü niyetli ne AB nede ABD'nin Karadenizde askeri etkinliği ve hele üstünlüğü asla olmayacak. Boş hayalleri bırakıp bir an önce, hatta hemen yarın savaşı durdurmaya karar vererek boşu boşuna hem ukrayna halkına ve hem de rus halkına acılar yaşatmaya bir son verilsin.
    Cevapla
  • Ankaralı 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah razı olsun hayatını milletine adayan mübarek insan İyiki varsın Reis. Allah sağlıklı sihhatlı uzun ömür versin Memleketin ve Dünya müslümanlarının maxlumların sana ihtiyacı var.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan İranlı mevkidaşıyla görüştü
Avrupa'da kim ne kadar kazandı? İşte rakamlar