CHP'de büyük trajedi! Plan tutmadı!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Esenyurt'ya yaptığı konuşmada Sureliyelileri göndermek istediklerini ancak engellendiklerini savunmuştu. Olayın arkasından CHP'lileri bile şoke eden gerçek ortaya çıktı.

GİRİŞ 08.01.2023 23:04 GÜNCELLEME 09.01.2023 09:34
Bu Habere 80 Yorum Yapılmış

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt’un 4 yıllık görev süresinde yaptığı çalışmaların tanıtıldığı ‘Esenyurt Buluşması’ Belediye Meydanı’nda kurulan çadırın içerisinde yapıldı. Kılıçdaroğlu burada yaptığı konuşmada Suriyelileri göndereceklerini ancak engellendiklerini savundu.
 

Kılıçdaroğlu'na 'Sizin cumhurbaşkanı olmanız lazım' dedi, İmamoğlu'nun yüzü değiştiKılıçdaroğlu'na "Sizin cumhurbaşkanı olmanız lazım" dedi, İmamoğlu'nun yüzü değişti


KILIÇDAROĞLU: SURİYELİ KARDEŞLERİMİZİ GÖNDERECKTİK ENGEL OLDULAR

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ''Biz belediye başkanımızın öncülüğünde Suriyeli kardeşlerimizi onların iradeleriyle Suriye’ye gönderecektik. Engel oldular. Ne derseniz deyin en geç iki yıl içinde bütün Suriyeli kardeşlerimizi Suriye’ye davulla zurnayla göndereceğiz. Hiçbir engeli tanımayacağız'' ifadelerini kullandı.



SURİYELİLER ÜZERİNDEN MANİPÜLASYON

Esenyurt Belediyesi, Suriyeli bir grubun ülkelerine uğurlanması için belediyenin eski başkanlık binası önünde program düzenledi.

Eve dönüş için başvuru yapan Suriyelilerin isimlerine ulaşan Esenyurt Belediyesi, listedeki isimleri tek tek arayıp onları kendilerinin göndereceğini söyleyerek sabah hazır olmalarını istedi.

CHP'DE PLAN TUTMADI

Sabah erken saatlerde Esenyurt Belediyesince hazırlanmış otobüsler alana geldi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da, yanında İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, parti yetkilileri ve basınla birlikte Suriyelileri evlerine uğurlamak üzere alana gitti.

Kemal Kılıçdaroğlu kameralar karşısına geçip 'Bakın ben daha iktidar olmadan Suriyelileri evlerine gönderiyorum' mesajı verecekti ancak plan istedikleri gibi gitmedi.

CHP'LİLERİN BEKLEDİĞİ SURİYELİLERİ GÖÇ İDARESİ BAŞKANLIĞI GECE  SAATLERİNDE YOLCU ETMİŞTİ

Göç İdaresi Başkanlığı’nın yürütmekte olduğu “Gönüllü eve dönüş” çalışmaları kapsamında bir grup Suriyeli sığınmacının başvuru yaptığı Suriyelilerin gece otobüslerle yolcu edildiği ortaya çıktı.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 80
  • ibrahim 1 yıl önce Şikayet Et
    Adamlar Mars'a gitmiş su arıyorlar, Ay'daki tarlaları parselliyorlar, kutuplara tohum bankası kuruyorlar, Venüs gezegenini gözlerine kestirmişler vs... Yıl 2023 olmuş. Biz ise nelerle uğraşıyoruz. Halbuki biz; Venüs Gezegeni Keşif Misyonundaki Uzay Mekiğimizin maruz kalması muhtemel yıldırım unsurlarının aveonik sistemlerine vereceği zararın minimize edilmesine dair çalışmalarda mesafe katetmiş, Uranüs Keşif Misyonundaki diğer Mekiğimizin de iniş takımlarında meydana gelecek gergi unsurunun araç gövdesine vereceği baskılama gücünün gövdeye yayılmasını sağlamak suretiyle sönümlendirilmesinin önemini konuşuyor olmamız gerekirdi. Yazık, çok yazık.
    Cevapla
  • mağrur 1 yıl önce Şikayet Et
    Hayatınız yalan, hainlik ve fitne.
    Cevapla
  • dedeoğlu 1 yıl önce Şikayet Et
    Suriyeli sığınmacılar için "Kardeşlerimiz" ifadesi çok ama çook samimiyetsiz ve ağzına hiç yakışmıyor. İster gönüllü ister gönülsüz bahanesi ne olursa olsun İnsan kardeşim dediğini evinden göndermeye çalışırmı.
    Cevapla
  • ciğerparem 1 yıl önce Şikayet Et
    ülkücü gadeş ne doğrunuz var bi deyiver bakam sende ülkücü geçinenlerdenmisinnnnn
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Türkücü ; cevabı sen ver
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kral 2. Abdullah'tan son dakika operasyon açıklaması! İsrail'i resmen uyardı
ABD'de neler oluyor? Columbia Üniversitesinde Arap rektör detayı!