Komutanların Başkan Erdoğan'ı alkışlaması muhalefeti rahatsız etti

Türk Silahlı Kuvvetleri komutanlarının Başkan Erdoğan'ın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Arifiye Bakım Fabrikasıyla ilgili asılsız sözlerine tepkisini alkışlaması muhalefeti rahatsız etti.

GİRİŞ 10.01.2023 01:25 GÜNCELLEME 10.01.2023 15:52
Bu Habere 477 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Milli Savunma Bakanlığı Arifiye Yerleşkesi BMC İşletmesi'nde Yeni Nesil Fırtına Obüsleri Teslimat Töreni'nde açıklamalarda bulundu.



BAŞKAN ERDOĞAN'DAN KILIÇDAROĞLU'NA ARİFİYE ANA BAKIM FABRİKASI TEPKİSİ

Törende konuşan Erdoğan, “Görüldüğü gibi birilerinin, ‘Ona buna satıldı' diyerek iftiralarına hedef olan Arifiye Ana Bakım Fabrikası, farklı alanlarda ordumuzun ihtiyaçlarını karşılamayı sürdürüyor. Sıradan işletme devir işlemini çarpıtarak sermaye düşmanlığı yapanlar, bugün Amerika'dan İngiltere'ye, oradan Almanya'ya kapı kapı dolaşarak, benzin istasyonlarındaki affedersiniz restoranlarda bir şeyler yemeye gayret edenler, yabancı ekonomi komiserlerden yardım dileniyor” dedi.



TANK PALET FABRİKASI İFTİRASINA TEPKİYE KOMUTANLARDAN ALKIŞ

Başkan Erdoğan'ın iftiraların hedefi olan ‘Tank Palet Fabrikasıyla ilgili sözlerinin ardından komutanlar Başkan Erdoğan'ı alkışladı. Komutanların alkışı muhalif kesimi rahatsız etti.



KILIÇDAROĞLU: HADDİNİZİ BİLİN

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, parti grubundaki konuşmasında olayla ilgili algı operasyonuna girişerek "Askerlerin alkışlaması şahsen hiç umurumda değil ama devlet açısında büyük bir çürümenin göstergesidir bu. Komuta kademesi haddini bilsin, siyaset askerin işi değildir. Herkes haddini bilecek, bulunduğu makamın ne olduğunu anlayacak." dedi.

ENGİN ÖZKOÇ ALGIYA KALKIŞTI

Başkan Erdoğan'ın sözlerinin TSK komutanları tarafından alkışlanmasına tepki gösteren CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, "Yazık. Ne noktaya geldi Türkiye. Siz Türkiye Cumhuriyeti'nin komutanlarısınız, Tayyip Erdoğan'ın değil. Siz bir siyasi partinin mensupları değilsiniz. Beni, milletimizi temsil ediyorsunuz. Çocuklarımızı gönderdiğimiz ocağı temsil ediyorsunuz. Bir siyasi parti liderinin yalanlarını alkışlayacak duruma ne zaman geldiniz?" dedi.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 477
  • Alsancak 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu chp adam olmaz.
    Cevapla
  • serkan 1 yıl önce Şikayet Et
    tank yapılan yer oldu sizin katara satıldı dediğiniz yer. komutanalr sizin aymazlıgınıza lanet ediyor kemalcim. utanmadınızmı tank yapılınca o satıldı dediğiniz yerde..
    Cevapla
  • İlhan Deveci 1 yıl önce Şikayet Et
    Komutanlar başkomutanlarını alkışlıyor. Olması gereken tablo bu. CHP kaostan beslenir. Türkiye de iyi şeyler olması onları rahatsız eder. Onlar önce genel merkezlerinde kaldırmaya cüret ettikleri Türk Bayrağının, özerklik konusmalarının hesabını verebiliyorlarsa versinler. İnşallah sandığa gomulecekler.
    Cevapla
  • Hüseyin 1 yıl önce Şikayet Et
    İnşaallah hak geldi batıl zail oldu
    Cevapla
  • Gökhan DEMİR 1 yıl önce Şikayet Et
    Halâ kabullenemediler. Alkışladıkları kişi parti başkanı değil Cumhurbaşkanı. Parti başkanı değil Başkomutan. Parti başkanı değil dünya lideri. Ama sizin özleminiz irtica, türban, balo safsatalarıyla hükümetlere balans ayarı çeken, genç subaylar rahatsız diye büyük puntolarla gazetelerinize manşet yaptığınız sarhoş askerlere. Geçti o dönemler, başka meşgale arayın.
    Cevapla
  • Kütahya Yenimahalle 1 yıl önce Şikayet Et
    Ordu hükümetten rahatsız yada genç subaylar hükümetten rahatsız yazdığında gazeteler yada ordu göreve diyenler siz değilmisiniz Artık Türk evlatları var orduda vesayetçi vatan haini askerler yok artık Kudurun kudurun geberin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Etiketlerde bir devrin sonu, Erdoğan duyurmuştu! Artık fiyatları onlar belirleyecek
AK Partili Bölük, AKPM'de parlamenterlerin yüzüne söyledi: Seyirci mi kalacağız?