Akşener'den seçim tarihi açıklaması

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında konuştu. Seçim tarihine ilişkin açıklama yapan Akşener, haziran ayının sıcak olduğu yönündeki görüşleri eleştirdi.

GİRİŞ 11.01.2023 10:44 GÜNCELLEME 11.01.2023 12:55
Bu Habere 102 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi: İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında konuştu.

Akşener'in açıklamalarından öne çıkanlar şöyle: 

"Şunun şurasında seçimlere beş ay kaldı. Son günler işi gücü bıraktılar seçim tarihiyle uğraşıyorlar. En son güzelim haziran ayına bile çamur atmaya başladılar. Neymiş haziran ayı çok sıcak oluyormuş. 2018'de seçim kararı aldığınızda haziran pek bir güzeldi de şimdi mi sıcak oldu? O zaman öğrenciler aklınızda değildi de şimdi mi aklınıza geldi?

Artık yolun sonu göründü. O sene, bu sene.

Bugün ülkemizde devleti yönetenler ne yazık ki üzerine düşenleri yapmıyorlar. Ama Türkiye'yi hakkıyla yönetecek bir İYİ Parti var.

Önümüzdeki dönemde yurt dışındaki vatandaşlarımıza yönelik ayrı bir seçim beyannamemiz daha olacak. Bu beyannamede yer alacak başlıkların bir kısmını paylaşmak istiyorum.

İYİ Parti iktidarında yurt dışındaki vatandaşlarımıza hizmet eden kurumlarımızla ilgili koordinasyon sağlanmasıyla ilgili bir yapı hazırlanmasını, Yurt Dışı Türkler Bakanlığı kurulmasını veya mevcut bir bakanlığın bu kapsamda genişlemesini sağlayacağız.

İYİ Parti olarak biz yurt dışı çalışma sürelerinin borçlandırılıp Türkiye'de emekli olma hakkının da tekrar SGK üzerinden gerçekleşmesini sağlayacağız."

İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 102
  • sinan 1 yıl önce Şikayet Et
    eyy bitmiş tükenmiş zillet ittifakı medyası; haziran ayı için hava sıcak diye seçimler öne alınmıyo! bunun zilletçilerin de bildiği birçok sebebi var! o dediğiniz sebep hiç telafuz edilmedi!!
    Cevapla
  • Adem 1 yıl önce Şikayet Et
    Maral daha düne kadar erken seçim diye Gılıcdaroglu ile yırtınıyor du ne oldu
    Cevapla
  • Mustafa akay 1 yıl önce Şikayet Et
    Siz buna erken seçimmi diyorsunuz
    Cevapla
  • İbrahim eser 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu kadın önceki seçimde sözde iyi parti’sinden az yüzde yedi oy alabildi hala utanmadan yüzde elliiki oy alan REİS’le kendini yarıştırmaya kalkıyor bu yüzsüzlük siyasettenmi yoksa tabiyettenmi acaba
    Cevapla
  • İbrahim eser 1 yıl önce Şikayet Et
    Adağım olsun bu kadın siyasetten silindiği gün beş fakir doyuracağım
    Cevapla
  • Gazi 1 yıl önce Şikayet Et
    ABD AB İngiliz ifeto seçim açıkladı borazan Maria Montessori sözcüsü
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Irak'ta Haşdi Şabi karargahına hava saldırısı! İran ve ABD'den peş peşe açıklamalar
DEM Parti'den Türk bayrağı ve İstiklal Marşı skandalı! 2 Belediyeye soruşturma başlatıldı