Destici: Son derece üzüntü duydum

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, “İsveç’te yaşanan çirkin hadise dolayısıyla son derece üzüntü duydum” dedi.

Destici: Son derece üzüntü duydum
Destici: Son derece üzüntü duydum
GİRİŞ 12.01.2023 21:16 GÜNCELLEME 12.01.2023 21:16
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “İsveç’te yaşanan çirkin hadise dolayısıyla son derece üzüntü duydum. Hedef alınan, hakaret edilen sadece Türkiye Cumhuriyeti’nin Cumhurbaşkanı değil, Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve büyük Türk milletidir” ifadelerini kullandı.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Abdullah 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah cc razı olsun sayın destici...
    Cevapla
  • Hasan 1 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Destici , Allah razı olsun sizden. Unutmayalım Bu İsveç denilen ruhsuz Ülke kendi Başbakanına sahip çıkmamıştır. Olaf Palme cinayetini bile savsaklamış adeta olur böyle işler diye geçiştirmiştir. Olaf Palme PKK tarafından öldürülmüştür, bütün resmi kayıtlarda vardır. O günlerde de PKK cirit atıyordu İsveçte ve korkak ,sünepe İsveçliler gık çıkaramıyordu. İsveç artık Kuzey Avrupada bir PKK devletidir. Kesinlikle Natoya alınmamalıdır.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
ABD'den Netanyahu'ya tarihi Gazze cevabı: Aşırılık yanlısı ve ırkçı hükümetiniz...
Gazze'de toplu mezar dehşeti! Canlı canlı gömmüşler