6'lı masada seçim resti! 3 partiyi işaret etti! Çıkalım masadan...

Adayın 6'lı masa liderlerinin sözlerini kabul etmemesi durumunda kriz çıkacağını söyleyen Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'ndan rest gibi yeni bir açıklama geldi.

GİRİŞ 13.01.2023 16:37 GÜNCELLEME 13.01.2023 16:40
Bu Habere 321 Yorum Yapılmış

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun "6'lı masadaki liderler, Cumhurbaşkanı ile aynı yetkiye sahip olacak" sözleri gündem olmuştu.

Ahmet Davutoğlu daha sonra ise 6'lı masadaki genel başkanların cumhurbaşkanı yardımcısı olacağını söylemişti. Gelecek liderinden 6'lı masada yeni bir kaos oluşturacak açıklama geldi



DAVUTOĞLU'NDAN SEÇİM RESTİ

Davutoğlu, katıldığı canlı yayında, "Bırakalım siyaseti bu çok bilmişlere, 'Şunun oy oranı bu' desin. Mesela biz çıkalım masadan madem o zaman. Saadet Partisi'nin de oy oranına bakılsın. Demokrat Parti'nin de bakılsın. Ayrılalım, seçim mi kazanacaksınız? Yüzde 1 buçuk arasında. Yüzde 1 buçukla da seçimi kaybedersin, yüzde 49 buçukla da cumhurbaşkanlığı seçimini." ifadelerini kullandı.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 321
  • Abdullah 1 yıl önce Şikayet Et
    Boş gereksiz, kapı GICIRTISI, tam fiyasko yığını başka bişi değil.
    Cevapla
  • Zaza 12 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu masa depreme dayanaksız hata poyraza bile dayanmayacak bir yapı, başkan hemen kentsel dönüşüme alsın.
    Cevapla
  • Selahattin BALKAŞ 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu masa çok güzel bir masa üzerinde yemek yenen su içilen kağıt kalem dosya cetvel vs ekipmanların olduğu 6+ bir sandalye kapasitesine sahip, bir özelliği daha varki aynı masadan 6 tane olması tabi sandalye sayısı da 36 adete ulaşıyor olması, her masa faklı mekanlarda olsada ağırladıkları konuklar hep aynı ayrı olan tek şeyleri fikleri ülken bütün umudu da fikirlerinin uyuşmaması bilmem anıyonuzmu
    Cevapla
  • Mersin ülkü 1 yıl önce Şikayet Et
    Beter olun
    Cevapla
  • Ertuğrul 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu adam birde akademisyen hoca. Buna bu unvanı veren ne içiyordu.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kudüs'ü savunmak insanlığı savunmaktır
Resmen Türkiye’nin 50 milyar TL’sini çaldılar! Vergi oyununun dev faturası...