MHP'nin Kızılcahamam'daki 'seçim' kampı başladı

MHP'nin Ankara'nın Kızılcahamam ilçesindeki kampı başladı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 2 gün sürecek toplantılar öncesi Ülkücü Şehitler Anıtı'nı ziyaret etti.

MHP'nin Kızılcahamam'daki 'seçim' kampı başladı
MHP'nin Kızılcahamam'daki 'seçim' kampı başladı
GİRİŞ 14.01.2023 11:33 GÜNCELLEME 14.01.2023 11:34
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

MHP'nin 'Merkez Yönetim Kurulu (MYK), Merkez Disiplin Kurulu (MDK) ve Milletvekilleri Ortak Toplantısı' başladı.

MHP lideri Bahçeli, toplantı öncesi MYK, MDK üyeleri ve milletvekilleri ile Kızılcahamam'daki Ülkücü Şehitler Anıtı'nı ziyaret etti.

 Anıtta Kur'an-ı Kerim okundu, dua edildi. Bahçeli, daha sonra şehitlerin isimlerinin yazılı olduğu anıta karanfil bıraktı. 'Gökbörü Otağı'nı da ziyaret eden Bahçeli, burada bir süre partililerle sohbet etti.

Bahçeli, daha sonra toplantının yapılacağı otele geçti. Basına kapalı gerçekleştirilen toplantıda 2023 yılı Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimleri'nin ele alınacağı belirtildi. 

KAYNAK: DHA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 1
  • zekiuzun 1 yıl önce Şikayet Et
    Önce Devletim ve Milletim sora Partim Ülküsü ile Hak Yolda mücadele eden BİLGE LİDER Allah yolunu açık etsin. 2023 VAR OLUŞUN BAŞLANGICI OLACAK İNŞALLAH.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Samsun'da başıboş köpekler ahırdaki 12 buzağı ile 1 oğlağı boğarak öldürdü
Ünlü maden suyunda bakteri tespit edildi! 2 milyon şişe imha edildi