Binali Yıldırım’ın eniştesi Mustafa Vural hayatını kaybetti

AK Parti Genel Başkan Vekili ve İzmir Milletvekili Binali Yıldırım’ın eniştesi Mustafa Vural hayatını kaybetti.

Binali Yıldırım’ın eniştesi Mustafa Vural hayatını kaybetti
Binali Yıldırım’ın eniştesi Mustafa Vural hayatını kaybetti
GİRİŞ 14.01.2023 12:24 GÜNCELLEME 14.01.2023 12:27
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım’ın vefat eden eniştesi Mustafa Vural’ın cenazesinin bugün İstanbul Ümraniye’de Hz. Ali Camii’nde ikindi namazını müteakiben kaldırılacağı bildirildi.

Erzincan’da yapımı devam eden Sağlıklı Yaşam Merkezi ve Müze-Kütüphane inşaatında bugün incelemede bulunacakları duyurulan AK Parti Erzincan Milletvekilleri Süleyman Karaman ile Burhan Çakır; Mustafa Vural’ın vefat haberini alınca programlarını iptal ederek cenazeye katılmak üzere Erzincan’dan İstanbul’a hareket etti.

KAYNAK: İHA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 1
  • SİBGATULLAH 1 yıl önce Şikayet Et
    sayın liderime baş sağlığı sabır ve metanet,vefat eden değerli büyüğüme Yüce yaratan dan rahmet ve merhamet,mekanı FİRDEVİS cenneti,toprağı NUR olsun sevenlerine eş dost ve akrabalarına tüm Türkiyeme BAŞSAĞLIĞI temmenni ediyorum.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Protestolara katılan Dekan Yardımcısı Elizabeth Dunn: Büyük ihtimal kovulacağım
Otobüs şoförleri seyir halindeyken yer değiştirdi