AK Parti İstanbul’dan sandık seferberliği

“İrade Sende Sandık Güvende” programıyla sandık esaslı bir saha çalışması planlayan AK Parti İstanbul Teşkilatı, 39 ilçedeki tüm sandıklarda oy kullanacak vatandaş, seçmen ve üyelerle bir araya geliyor.

GİRİŞ 15.01.2023 13:27 GÜNCELLEME 15.01.2023 16:35
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe’nin "İrade Sende Sandık Güvende" sloganıyla duyurduğu sandık buluşmaları tüm ilçelerde eş zamanlı olarak başladı. İstanbul’da oy kullanılacak yaklaşık 32 bin sandığı kapsayan ve 180 noktada gerçekleştirilecek toplantıların ilk etabı AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe tarafından yapıldı.

Kabaktepe, gün boyu devam eden ziyaretlerinde Beykoz, Güngören, Beyoğlu ve Başakşehir ilçe teşkilatlarıyla bir araya geldi. Milletvekilleri, il yürütme ve yönetim kurulu üyelerinin eşlik ettiği ilçe ziyaretlerinde ilçe ve belediye başkanları da hazır bulundu.

“2023 MİLAT OLACAK”

AK Parti İstanbul teşkilatının "İstanbul'un Sözü: Birlik İrade Zafer" kampanyası sürecinde 3 milyon 936 bin 287 seçmene ulaştığını belirten Kabaktepe, bugüne kadar seçmen hane ziyaretleri kapsamında 1 milyon 628 bin, üye hane ziyaretleri kapsamında da 631 bin 254 ziyaret yaptıklarını aktardı.

Kabaktepe, İstanbul teşkilatlarının yaptığı saha çalışmasına ilişkin, “Bir ekibin bütün gayreti; liderin ortaya koyduğu idrak ve ufuk çizgisi kadardır. Bizler bu bilinçle, liderimizden aldığımız emir doğrultusunda durmadan, yorulmadan her geçen gün daha fazla çalışmaya devam edeceğiz. 2023 seçimi, Türkiye Yüzyılı Vizyonu ile bu büyük eserleri daha ileriye taşıyacağımız; solmuş olanları oldurup, yeni fidanları, çiçekleri ekeceğimiz bir milat olacaktır." dedi.

“BU İNANÇ VE KARARLILIK SEÇİM ZAFERİNİN MÜJDESİDİR”

İl Başkanı Kabaktepe, 20 yılda Türkiye’nin asırlık kayıplarını telafi edecek kazanımlar hayata geçirildiğine değinerek AK Parti teşkilatlarının Türkiye Yüzyılı ahdiyle temmuz ayından bu yana aralıksız olarak sahada olduklarını anımsattı.

“İstanbul için çalınmadık kapı, tutmadık el bırakmayan, gönülleri kazanmaya azmeden sevdamız, büyük Türkiye sevdasıdır. Bu heyecan ve azim, bu inanç ve kararlılık; hakikatin gür sesi, seçim zaferinin müjdesidir” diye konuştu.

“YARINLARA BERABER YÜRÜYECEĞİZ”

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Gençler ülkemizin geleceğini hem inşa hem de ihya edecek” sözlerinden alıntı yapan Kabaktepe “Gençleri kategorize etmeden, onlarla beraber yaşayıp geleceği birlikte inşa edeceğiz. Kardeşlerimizin enerjisini, heyecanını ve büyük Türkiye idealine olan inançlarını gerçekleştirmek için yarınlara beraber yürüyeceğiz.” şeklinde konuştu.

İlçe teşkilatlarının yoğun ilgi gösterdiği Kabaktepe, toplantılar sonrası partililerden gelen fotoğraf çektirme isteklerini karşılıksız bırakmadı.

Fuat Öner Haber7.com - Sorumlu Müdür/Yayın Koordinatörü
Haber 7 - Fuat Öner

Editör Hakkında

1989 İstanbul doğumlu olan Fuat Öner, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi İnternet Gazeteciliği-Yayıncılığı bölümünden ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme bölümünden mezun oldu. Eğitimine Marmara Üniversitesi Sosyal Medya Yönetimi Yüksek Lisans bölümünde devam etmektedir. Medya sektörüne 2008 yılında adım atan Öner, Star TV ve Habertürk gazetelerinde çeşitli görevler üstlenmiştir. 2012 yılında Kanal7 Medya Grubu'na haber editörü katılan Öner, Haber7.com'da ‘Yayın Koordinatörü' olarak görevine devam etmektedir. Ayrıca, evli ve bir çocuk babasıdır.
YORUMLAR 6
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    aman dikkat edin yine sandıkları millet ittifakının ak parti içine sızmış üyelerine teslim etmeyin
    Cevapla
  • Ercan 34 1 yıl önce Şikayet Et
    Sandıklara sahip çıkılmalı her türlü hırsızlığı yapacaklar
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    bunlar bukadar acemi davrandığı sürece oylar reise
    Cevapla
  • ak genç 1 yıl önce Şikayet Et
    Sandıklara en güvendiğiniz isimleri görevlendirin,geçmişinde fetö olanları uzak tutun,bu seçimde her yolu deneyecekler,şeytan müslüman mintanı giydi,herşeyden huylanma vaktidir.
    Cevapla
  • uyarı 1 yıl önce Şikayet Et
    akparti son seçimde sandıkta zayıf kadınlar sandıkta uyuyor...avukatlıkta okuyan öğrenciler bulun diğerleri öyle yapıyor ....
    Cevapla
  • Gerçekler 1 yıl önce Şikayet Et
    Sayın başkanım siz gerçekten geldiğimizden bubyana teşkilata ivme getirdiniz ama acizane tavsiyem şudur karşınızdaki düşmanımız vatan millet mukeddesat düşmanı kesim ve kazanmak için her yolu mübah gören bir zihniyet Mahmut tanali unutmadık çuvalların üzerinde yattı hakimler pijama terlikleriyle İstanbul secimlerinde sayımı durdurup yenilediler ilk seçimde uğranılan oy hırsızlığını mağduriyete çevirip kazandılar yoksa 27 binden 13 bine inen sayilsaydi 13 bin en az yukarı cikacakti demem odurki bu seçimi hepimiz bir savaş gibi görmeliyiz en basta da siz ve ekibiniz bu hainlere nefes aldırmamak lazımdır gerekiyor ise o sandıkların olduğu her yer cehennem edilmeli bu zalimlere
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Şimşek'ten kamuda tasarruf ve enflasyon açıklaması
Anne ve bebeğine önce otomobil, sonra kamyonet çarptı! Mardin'de feci kaza