‘İblis başına’ AK Parti’den sert tepki

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, TBMM’de düzenlediği basın toplantısında “İblis başı” olarak nitelendirdiği PKK elebaşı Mustafa Karasu’nun 6’lı masaya yönelik destek sözlerine sert tepki gösterdi.

‘İblis başına’ AK Parti’den sert tepki
‘İblis başına’ AK Parti’den sert tepki
GİRİŞ 19.01.2023 19:06 GÜNCELLEME 19.01.2023 19:06
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

27. Dönem AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, gün içerisinde Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) önemli açıklamalarda bulundu.

Gündem maddelerini değerlendiren Aydemir, terör örgütü PKK elebaşı Mustafa Karasu'yu 'İblis başı' olarak tanımlarken Karasu'nun 6'lı masaya sözlerini eleştirdi.

AYDEMİR: "HALK, DEMOKRASİ MÜCADELESİNE KATILMALI"

Terör örgütü PKK'nın elebaşı Mustafa Karasu'nun altılı masaya yönelik çağrısına atıfta bulunan Erzurum Milletvekili Aydemir, vatandaşın demokrasi mücadelesine katılımının önemine dikkat çekti:

"Bakın PKK'nın elebaşı Mustafa Karasu diye bir iblis, bir kitapsız, bir imansız açıklama yapıyor. Diyor ki, "Eğer bu seçimlerde. AK Parti'yi ve MHP'yi alt edemezsek bizi yok edecekler.'... Çok açık söylüyorum, bu imansızın söylediklerini beraber bir dinleyelim. Bakın arkadaşlar bu yönüyle biz halka çağrı yapıyoruz. Halkımız, bütün kurumlarına sahip çıkmalı, demokrasi mücadelesine katılmalı."

NE OLMUŞTU?

Terör örgütü PKK'nın elebaşlarından Mustafa Karasu, örgüte yakın bir televizyon kanalı üzerinden seçimlere yönelik açıklamalarda bulunmuş, "AK Parti ve MHP'yi yıkamazsak bizi yok edecekler" demişti. 

KAYNAK: HABER7
Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz
YORUMLAR 12
  • nizam38 1 yıl önce Şikayet Et
    Hep beraber kol kola girdiler Recep Tayyip Erdoğan gitsinde ne olursa olsun diyen 6+hdppkk lılar size bu vatanı böldürmeyecez Allahın izniyle Reis topunuzu birden buldozer gibi ezip geçecek
    Cevapla
  • Hüseyin Koçak 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah ın inayetiyle şer ittifakı nı ve hainler güruhu nu sandığa bir kere daha gömeceğiz. Allah ümmeti Muhammed i korusun.
    Cevapla
  • Nadim hatipoğlu 1 yıl önce Şikayet Et
    6+28 değil ALLAHCC İZNİ İLE TOPU GELSE EVVEL ALLAHCC VE BU MÜSLÜMAN TÜRK MİLLETİNİN İMANLI SİNESİNDEN DAĞILIP GİDECEKLERDİR İNŞAALLAHU TEALA.
    Cevapla
  • Celil 1 yıl önce Şikayet Et
    Hala altılı (yedili) masayı destekleyen cumhuriyetçi, milliyetçi varsa aklına yanarım
    Cevapla
  • enes 1 yıl önce Şikayet Et
    rabbimin izniyle şu seçimi inş kazanarak bi atlatsak 5 senede şaha kalkacaz terörü bitirecez . Ülke olarak tarihimizin en kritik virajındayız
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
DEM Parti'den skandal Türk bayrağı kararı!
Başkan Erdoğan'dan İsrail-İran açıklaması: İki taraf da farklı şeyler söylüyor