Erdoğan'dan Miçotakis'e uyarı: Yanlış yaparsan çılgın Türkler yürür!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ege Denizi'nde adaları silahlandıran Yunanistan'a tepki gösterdi. Erdoğan, "Miçotakis şunu iyi bil; yanlış yapmaya kalkarsan çılgın Türkler yürür ama akıllı durursan seninle işimiz yok" dedi.

GİRİŞ 20.01.2023 15:20 GÜNCELLEME 20.01.2023 16:24
Bu Habere 64 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Esenyurt'ta eğitim kampüsü temel atma töreninde konuşuyor. Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle: 

"Eğitimde kalitenin daha da artması için çalışıyoruz. Evlatlarımızın geleceğine sahip çıkmak için pek çok projeyi hayata geçirdik.

Toplam 10 bin 791 metrekarelik büyüklüğe sahip bu eser inşallah Esenyurt'la birlikte İstanbul'umuzun medarı iftiharı olacaktır. Esenyurt'u cazibe merkezi haline getirecek bir eğitim külliyesinin inşasına başlıyoruz. Kampüsü önümüzdeki eğitim öğretim yılına yetiştirmeyi planlıyoruz.

Bizim siyasetimiz eser ve hizmet siyasetidir. Biz, halka hizmeti Hakk'a hizmet olarak gören, icraat odaklı çalışan bir hükümetimiz.

İnşallah pazar günü ilklerin ve enlerin eseri olacak Kağıthane-İstanbul Havalimanı Metro Hattı'nı açıyoruz.

"NEREDESİNİZ YA? VAH ZAVALLILAR!"

(Kılıçdaroğlu, Akşener ve İmamoğlu'nun metro açılışına katılması) Geçen metroya binmişler. Metroya binmişler de vatman yok. Kendiliğinden gidiyormuş. Konuşuyorlar. 'Bu Paris'te bile yok' diyorlar. Allahualem daha Paris'i görmüş bile değiller. Siz neredesiniz ya? Vah zavallılar ya. Bizim icraatımızın ulaştığı yerlere bunların hayalleri bile ulaşamaz.

2023 SEÇİMLERİ

Seçim için artık sayılı haftalar kaldı. İstanbul'daki milletvekillerinin kahir ekseriyetini Cumhur İttifakı olarak almamız lazım.

Türkiye'nin müreffeh yarınları için 85 milyon olarak hep birlikte bu imtihanı alnımızın akıyla vermemiz gerekiyor.

Türkiye'nin kaderini İngiliz The Economist mi belirleyecek? Benim milletim belirleyecek. Onlar kendi ülkelerinin kaderini belirleyemiyor. Millet sokakta. Aç, açık. Ne yapacaklarını bilmiyorlar. Fransa öyle, İngiltere öyle, Almanya öyle. Ama Türkiye öyle değil. 2023'te hata yapma lüksümüz yok.

YUNANİSTAN'IN ADALARI SİLAHLANDIRMASI

Bak Miçotakis şunu iyi bil: Bir yanlış yapmaya kalkarsan, çılgın Türkler yürür bunu bilesin. Ama akıllı uslu durursan, bizim seninle işimiz yok. Biz, nice ihanete rağmen 20 yıldır sabırla bu günlere getirdiğimiz stratejik projelerimizi, hamlelerimizi 3-5 muhterisin keyfine emanet edemeyiz."

İbrahim Can Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - İbrahim Can
YORUMLAR 64
  • vatandaş 2 ay önce Şikayet Et
    Şu seçimi bi halledelim.. Açık ara ile cumhur ittifakı galip gelsin Allah ın izniyle. Hepsine tek tek sıra gelecek...
    Cevapla
  • ergin 2 ay önce Şikayet Et
    sayın cumhurbaşkanım bu yunan köpeklerine bence bir ders verme zamanı geldi anlasınlar türkler le uğraşmak ne demek
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    Kardesim sabredecegiz. Devlet yarina birakir, yanlarina birakmaz evelAllah!
    Cevapla
  • HARPUTİ 2 ay önce Şikayet Et
    Muhterem Reis'imiz! Hava harekatından bugüne yaklaşık 4 ay gecti, hala kara harekatı yapamıyoruz,engel ne? Bakın bugün adamlar meydan okur gibi vatan topraklarımıza 8 adet füze yolladı,.Gurban artık bu işi geciktirmeseniz iyi olur.Dua ediyoruz.Allah CC.Muinimiz olsun.Amin.
    Cevapla
  • 1071 malazgirt 2 ay önce Şikayet Et
    TÜRK DEVLETİNİN BU ZİBİDİLERLE. KAYBEDECEK ZAMANI yoktur
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tartışmalara noktayı koyacak belgeler yayınlandı! Akıllara o video geldi
Yerli otomobil Togg'un araç sayısı ve çekiliş tarihi değişti