İYİ Partili Çıray'dan akılalmaz paylaşım: Hristiyanlar AKP'ye can suyu mu veriyorlar?

İYİ Parti Milletvekili ve Meral Akşener'in Başdanışmanı Aytun Çıray 2019'da Yeni Zelanda'da cami katliamını ve İsveç'te Kur’an-ı Kerim'in yakılmasını AK Parti'ye bağlayarak "Hristiyanlar AK Parti'ye can suyu mu veriyorlar?" dedi.

İYİ Partili Çıray'dan akılalmaz paylaşım: Hristiyanlar AKP'ye can suyu mu veriyorlar?
İYİ Partili Çıray'dan akılalmaz paylaşım: Hristiyanlar AKP'ye can suyu mu veriyorlar?
GİRİŞ 24.01.2023 23:59 GÜNCELLEME 24.01.2023 23:59
Bu Habere 315 Yorum Yapılmış

Yıllardır sadece muhalif olmak adına çözüm önerisi üretmek yerine felaket tellallığı yapan zihniyet kutsallara, milli ve dini değerlere saldırılar karşısında da aklı selim bir duruş sergileyememesi büyük tepki çekmeye devam ediyor.

Yeni Zelanda'da 2019'da 2 camiye düzenlediği silahlı saldırıda 51 kişiyi şehit eden terörist Brenton Tarrant ve İsveç'te Kur’an-ı Kerim’i yakan ırkçı siyasetçi Rasmus Paludan İYİ Parti için AK Parti'yi eleştiri malzemesi oldu.

Alçak saldırıların 2019 İstanbul İBB seçimleri ile 2023 seçimlerine denk gelmesinden anlam çıkartan İYİ Partili Aytun Çıray'dan akıllara zarar bir paylaşım geldi.

Çıray paylaşımında "İstanbul İBB seçimlerinin hemen öncesi Yeni Zelanda'da bir sosyopat camide katliam yapmıştı. Şimdi de İsveç'te Kuran yakıyorlar. Bu tür olaylar hep bizim seçimlerin öncesine denk geliyor. Neden!? Hristiyanlar AKP'ye can suyu mu veriyorlar?" ifadelerini kullandı.

KAYNAK: HABER7
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 315
  • Metin Güner 1 yıl önce Şikayet Et
    Müslümanlara Saldırıyorlar, Müslümanlar Üzerinden Devletimize Saldırıyorlar , Cumhur Başkanımıza Saldırıyorlar ,% 99 olan Bir Millete Saldırıyorlar, Dünya Ümmetinin Umudu Türkiyeye saldırıyorlar ... Bir kere olsun Kınamıyorlar , Darbecilerin , Teröristlerin, Emperyalistlerin, Devlet ve Vatan Hayini Kim varsa yanlarında oluyorlar.... Bunların Derdi Ne Anlamak Mümkün değil...
    Cevapla
  • çıra 1 yıl önce Şikayet Et
    aytun çıray. hayırdır çıran tutuşmuş gibi.
    Cevapla
  • hadi la 1 yıl önce Şikayet Et
    utanma haya ar damarı çatlamış bunların
    Cevapla
  • Aklınca 1 yıl önce Şikayet Et
    Ozaman şöyle soralım, her seçim öncesi pkk fetö ve zionist uşakları iyi ile chp'ye neden kol kanat geriyorlar. Bunlar bu kukla muhalefete can suyu mu oluyorlar, neden bu kadar peşinden koşturuyorlar.
    Cevapla
  • medo 1 yıl önce Şikayet Et
    Erdoğan düşmanlığı, kini nefreti her taraflarını öyle bir sarmış ki artık iyede olsa, kötüde olsa, gökten tepelerine taş da düşse her şeyin sebebi Erdoğan. Keşke düşse o da ayrı bir mesele. Peki İslam'a, Kuran'a saldırmak niye Erdoğan'ın işine yarıyor da sizin işinize yaramıyor acaba. Siz Müslüman değil misiniz, o kitap sizin değil mi. Kuranı Erdoğan mı yazdı, onun kitabımı. Yani şunu mu demek istiyorsunuz, bizim İslam la, Kuranla, bu memleketin değerleriyle bir işimiz yok, bunlar ancak Erdoğan'ın meselesidir.
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunların yaptığı Erdoğan’ı çoktan geçti. Bunlarınki vatan millet düşmanlığı artık.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kassam Tugayları, İsrail'i kendi silahıyla vurdu! Çok sayıda İsrail askeri öldürüldü
Milas’ta iki minibüs çarpıştı: 4’ü ağır 14 yaralı!