Salonda bir anda buz kesti! İmamoğlu kürsüden cevap verdi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından işten çıkarıldığını ve yaklaşık 3 yıldır işsiz olduğunu belirten bir vatandaş, Eyüpsultan Yeşilpınar Evleri'nin anahtar teslim töreninde konuşan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na tepki gösterdi.

GİRİŞ 26.01.2023 21:12 GÜNCELLEME 27.01.2023 00:38
Bu Habere 436 Yorum Yapılmış

KİPTAŞ'ın kentsel dönüşüm projesi kapsamında 1. etabı tamamlanan ve 155 daireden oluşan Eyüpsultan Yeşilpınar Evleri'nin anahtar teslim töreni yapıldı.

Bu sırada, Birol Durmuş isimli bir vatandaş "Ekrem başkan, 17 bin kişiyi işten çıkardın. Hak diyorsun, adalet diyorsun. Bunu söyleyin önce." diyerek tepki gösterdi.

İMAMOĞLU: SAYGISIZLIK YAPIYORSUN

Kürsüden vatandaşa karşılık veren İmamoğlu, "Sen saygısız bir konuşma yapıyorsun. Böyle olmaz. Beyefendi otursun, sakinleşsin." dedi.

İmamoğlu'nun korumaları, daha sonra Durmuş'u salondan çıkardı.

Salondan dışarı çıkarılırken tepkisini sürdüren Durmuş'un üzerine "Lanlı konuşma" diyen bir koruma yürümek istedi. Sivil polisler, araya girip gerginliğin büyümesini önlerken Durmuş, "Beni mi döveceksiniz?" diyerek korumaya tepki gösterdi.

12 YIL BOYUNCA ÇALIŞTIĞIM İSPARK'TAN ÇIKARILDIM

Durmuş, "İBB seçimleri öncesi, o dönem AK Parti adayı Binali Yıldırım'ın kazanacağı yönünde paylaşımlar yaptığım için 12 yıl boyunca çalıştığım İSPARK'tan çıkarıldım. Sözde demokratlar, sözde özgürler. Kanser oldum." dedi.

Akciğer kanserine yakalandığını aktaran Durmuş, "Üç sene önce sağlıklı adamdım. Kafama taktım, kolay mı? Siz beni engelli yaptınız. Kiramı veremiyorum. Devletin verdiği engelli parası ve sosyal yardımlarla yaşıyorum." diye konuştu.

Belediyeden olduğunu belirten bir yetkili, Durmuş'a kendisini Ekrem İmamoğlu ile görüştüreceğini söyledi.

Programda, konuşmasını yaptıktan sonra sahneye çağrılan vatandaşlara anahtarlarını teslim eden İmamoğlu alandan ayrıldı.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 436
  • Bülent 1 yıl önce Şikayet Et
    Yemin ediyorum bu İmamoğlu kadar tribünlere oynayan, hazıra konan, yapmacık gülücüklerle kendini sempati göstermeye çalışan bir İBB başkanı görmedim. Ayrıca isteyen araştırabilir; baldızını,kuzen ve kaç akrabasını IBB'ye bağlı kurumlara yerleştirdiğini... İBB'den adam atmak kolay nasıl olsa.
    Cevapla
  • Yasar yiğit 1 yıl önce Şikayet Et
    Herşey güzel oldumu istanbulum? Allanan pullanan imamoğluna davasını satanlara ne söylenmeliki ama iş işten ok yaydan çıktı istanbulun kaybettiği her dakika saate ve günlere yazık, Hani namus şeref sözü idi kimse işinden aşından edil iyecekti boş laflar
    Cevapla
  • vatandaş rıza 1 yıl önce Şikayet Et
    badigard şov övene laf suçunu hatasını anlatana dayak ve güç gösterisi derhal dışarı atma çuvallama demokrasi böyle bişey hep övüneceksin vitrinlik olacak sın kimse seni yermeyecek ha.......
    Cevapla
  • Önce vatan 1 yıl önce Şikayet Et
    konuştuğunu anlamadısan evet evet niye diyorsun anlamadısan sen dalgamı geçiyorsun milletle bu kadar saygısızlık terbiyesizlik olmaz sen cumhur başkanı olursan allah bilir insanları ne hale sokarsınız ibb başkanısın belediyede yoksun cumhurbaşkanı olursan havaide ingiliz alman fransızlarla balık yersin sen dış ülkeden gelmezsin oradan yönetirsin danışmanlarım var onlara sorun dersin sen bu kadar dini istismar ediyorsun insanların işini elinden aldın
    Cevapla
  • .a s 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunlara İstanbul yetmez Türkiye'yi temsil edelim
    Cevapla
  • Deli balta 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunlardamı vijdan merhamet ararsınız
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
AK Parti'den İsrail'in alçak paylaşımına sert tepki: Katliam şebekesini rahatsız ediyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD ziyareti ertelendi!