Bakan Akar üstüne basa basa söyledi: Çatlasalar da patlasalar da yapacağız

Milli Savunma Bakanı Akar, Kars’ta düzenlenen Kış Tatbikatı 2023'ün "Seçkin Gözlemci Günü"nde açıklamalarda bulundu.

GİRİŞ 02.02.2023 14:21 GÜNCELLEME 02.02.2023 16:53
Bu Habere 35 Yorum Yapılmış

Bakan Akar'ın açıklamalarından satır başları:

Terörle mücadele yurt içi ve sınır ötesinde devam etmektedir. Bu operasyonlar meşru müdafaa kapsamında yapılmaktadır. Operasyonlar en son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar devam edecek.

Hudut namustur anlayışıyla, en ileri teknoloji araçların kullanılmasıyla ve hudut birliklerimizin en ileri çapta takviyeleriyle hudutlarımız korunmaktadır. Kimsenin şüphesi olmasın.

Bizim tek hedefimiz teröristler. Bu durum çarptırılıyor. Bu çarpıtmalara karşı uyanık olunması lazım.

Yerli ve milli İha'larımız Siha'larımız, tanklarımız, helikopterlerimiz yapıldı ve yapılmaya devam ediliyor. Çatlasalar da patlasalar da savaş uçağımızı da yapacağız. Yakında Kızılelma'yı da kullanmaya başlayacağız.

F-16 GÖRÜŞMELERİ

Bir an önce olumlu ve somut adımlarla sonuçlandırılmasını bekliyoruz. 

İSVEÇ VE FİNLANDİYA'NIN NATO'YA ÜYELİK SÜRECİ

İsveç ve Finlandiya'nın NATO'ya üyelik süreciyle ilgili bizim tutumumuz açık ve net. Kur'an-ı Kerim'e karşı yapılan aşağılık ve rezil eylemleri engellemek bu yana korumuş ve kollamışlardır. Akıllarını başlarına almaları gerekiyor. Taahhütlerin ve verilen sözlerin yerine getirilmesiyle ancak adımlar atılabilir.

 

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 35
  • Anadolu sevdalısı 1 yıl önce Şikayet Et
    Aaaayyynen paşam.Çatlasa da,patlasalar da,binbir parçaya bolünseler de-inşaaaallaah-kudursalar da,salya sümük olsalar da,her ne zıkkım olsalar da yola devam.Durmadan,bıkmadan,usanmadan,yorulmadan,aşkla,şevkle,zevkle,moralle koşar adım...
    Cevapla
  • Anadolu sevdalısı 1 yıl önce Şikayet Et
    Aaaayyynen paşam.Çatlasa da,patlasalar da,binbir parçaya bolünseler de-inşaaaallaah-kudursalar da,salya sümük olsalar da,her ne zıkkım olsalar da yola devam.Durmadan,bıkmadan,usanmadan,yorulmadan,aşkla,şevkle,zevkle,moralle koşar adım...
    Cevapla
  • Trtr 1 yıl önce Şikayet Et
    Misafir sen git millet ittifakının teröristlerle nasıl ilişki içinde olduğunu mithat sancardan ne vaatler aldığını hangi bakanlıkları vaadettikleri chp nin kaldırdığı Türk bayrağını , demirtaşa özgürlük isteyen kahvaltı randevusu isteyenlere hesap sor.Ülkeyi yıkmak için geleceklere hesap sormak yok ama ülkenin çıkarı için hareket edenleri gömün Türkiyenin gücünü sizin anlamınıza gerek yok beklemiyoruz ama tüm mazlumlara kuçakda açıyor gerektiği yerde tavır koyar ama sizde teröristlerle kol kola gezenlere oy atın çıkarınız mühim sonuçta nefsi çıkarınız mühim.
    Cevapla
  • güven 1 yıl önce Şikayet Et
    Ben bu adamı Allah için seviyorum. Güven veriyor.
    Cevapla
  • Türk 1 yıl önce Şikayet Et
    Komutanın Allah yar ve yardımcın olsun...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İstanbul'da Metro Hattındaki arıza 33 saattir giderilemedi
Kamuda yeni dönem! Erdoğan detayları paylaştı! Fahiş fiyat açıklaması: Çalışmalar başladı