FETÖ firarilerinde 6'lı masa heyecanı! 'Yıkım'ı duydular şüküre başladılar

Millet İttifakı’nın seçim vaatlerini sıraladığı “yıkım” mutabakatı FETÖ firarilerini heyecanlandırdı. FETÖ’cü Emre Uslu ile Hakan Şükür, altılı masanın açıkladığı mutabakatı alkışladı.

FETÖ firarilerinde 6'lı masa heyecanı! 'Yıkım'ı duydular şüküre başladılar
FETÖ firarilerinde 6'lı masa heyecanı! 'Yıkım'ı duydular şüküre başladılar
GİRİŞ 02.02.2023 15:52 GÜNCELLEME 02.02.2023 15:54
Bu Habere 101 Yorum Yapılmış

Fetullahçı Terör Örgütü mensubu firari teröristler, Türkiye siyasetini yakından takip ediyor. Muhalefetle birlikte yol yürüyen FETÖ’cüler, umudunu 6’lı masaya bağlamış durumda.

Daha önce ülkeye geri dönme ümitlerini 6’lı masanın seçim kazanma ihtimaline bağlayan FETÖ’cülere, mutabakat metni dolayısıyla heyecanlanan örgüt mensupları eklendi.

Hepsi seçimlere kilitlendi! FETÖ'cülerin gözü altılı masadaHepsi seçimlere kilitlendi! FETÖ'cülerin gözü altılı masada

"YIKIM"I DUYDULAR ŞÜKÜRE BAŞLADILAR

FETÖ’nün eski Emniyet amiri firari Emre Uslu, Millet İttifakı’nın açıkladığı 2 bin 300 vaatlik Ortak Mutabakat Metni’yle ilgili yaptığı yorumda “Buna da şükür” dedi.

ABD’nin Virginia eyaletinde sığıntı olarak yaşayan FETÖ’cü Emre Uslu, 31 Ocak’ta yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

“Millet ittifakının mutabakat metnine dair yorumum: buna da şükür”

ŞÜKÜR: HERKESE OKUTTURUN

Emre Uslu’nun ardından FETÖ’den, 6’lı masanın seçim beyannamesine bir destek de Hakan Şükür’den geldi. Firar ettiği ABD’nin California eyaletinde yaşayan eski futbolcu Hakan Şükür, 31 Ocak’taki paylaşımında, 6’lı masanın yıkım vaatlerini paylaşarak duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

FETÖ’cü Hakan Şükür, “Milleti yani hepinizi ilgilendiren, Millet ittifakının mütabakat metni özetini okuyun okutturun. Herkesin kendini ve istediklerini bulacagı önemli konular var. Birlikten kuvvet doğar diyerek, Milleti bir arada tutma çabasında olanları yürekten alkışlamak gerek.” dedi.

FETÖ'YE KAPILARI AÇACAK MADDELER

Altı partinin imzasının yer aldığı 'Ortak Politikalar Mutabakat Metni'nde FETÖ'ye açık kapı bırakan maddeler 14 ve 53'üncü sayfada öne çıkmıştı.

"Hukuk, Adalet ve Yargı" alt başlığına bağlı 14'üncü sayfadaki maddede "Olağanüstü Hal Kanun Hükmünde Kararnamelerinden kaynaklanan mağduriyetlere son vereceğiz" denilmişti.

Yargı Reformu alt başlığında geçen 53'üncü sayfadaki maddede ise, açık açık FETÖ'den bahsedilerek "15 Temmuz 2016 tarihinde FETÖ tarafından gerçekleştirilen darbe teşebbüsü sonrası ilan edilen Olağanüstü Hal Kanun Hükmünde Kararnamelerinden kaynaklanan mağduriyetlere son vereceğiz" ifadelerine yer verilmişti.

KAYNAK: HABER7
Faruk Arslan Haber7.com - Özel Haber Sorumlusu
Haber 7 - Faruk Arslan

Editör Hakkında

İstanbul’da doğdu. Aslen Erzurumlu. Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler mezunu. 2010 yılından bu yana gazete ve internet haberciliğinde. 2013-2022 yılları arasında Akit Medya bünyesinde birçok vazife üstlendi. Dosya haberleriyle ödül ve plaketler aldı. Alanında uzman isimlerle röportajlar, mülakatlar, beyanatlar gerçekleştirdi. Çeşitli kurum, kuruluş ve STK’lara metin yazarlığı desteği verdi. Alanıyla ilgili seminerlerde, konferanslarda, çalıştaylarda, panellerde yer aldı. Uluslararası Medya Enformasyon Derneği ve İletişim Platformu Derneği üyesi. Kasım 2022’den beri Haber7 kadrosunda.
YORUMLAR 101
  • Malatyalı 1 yıl önce Şikayet Et
    İtin duası kabul olsaydı gökte kemik yağardı
    Cevapla
  • Aksu 1 yıl önce Şikayet Et
    Eee o zaman 8 saatlik hamburger partisi boşuna değilmiş, bu millete 15 Temmuz hainliğiní yapanlar KHK mağduruymuş.Allah bu devlete hainlik yapan,vatanhainlerini iki cihanda da kahretsin.
    Cevapla
  • Ilgım 1 yıl önce Şikayet Et
    Azıcık sevinsin garipler.15 Mayıs’a mağlup uyanacaklar inşaallah
    Cevapla
  • Süleyman BENLİ 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar iktidara gelirse ne kadar vatan haini varsa sevinecek...
    Cevapla
  • Haydar 1 yıl önce Şikayet Et
    Yıkım ekibi. Allah fırsat vermesin. Bir taraftan PKK'ya bir taraftan FETÖ'ye göz kırmışlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Irak'ta Haşdi Şabi karargahına hava saldırısı! İran ve ABD'den peş peşe açıklamalar
Bakan Bayraktar'dan müjde! 'Birkaç ay içinde kazacağız'