AK Parti Sözcüsü Çelik'ten konsoloslukların kapatılmasına tepki

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, İngiltere, Hollanda, Fransa, Belçika, Almanya ve İsviçre'nin Türkiye'deki konsolosluklarını kapatmasına tepki gösterdi.

AK Parti Sözcüsü Çelik'ten konsoloslukların kapatılmasına tepki
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten konsoloslukların kapatılmasına tepki
GİRİŞ 02.02.2023 16:56 GÜNCELLEME 02.02.2023 17:37
Bu Habere 159 Yorum Yapılmış

Ömer Çelik'in açıklamalarından satır başları:

Ülkemizdeki bazı büyükelçiliklerin ve başkonsoloslukların ülkemizin güvenlik koşulları hakkında endişe yaymaya dönük açıklamalar yaptıklarını görüyoruz. Bunlar sorumsuz açıklamalardır. Bu sorumsuzluk kabul edilemez.

Türkiye güvenli bir ülkedir. Güvenlik güçlerimiz ve istihbarat birimlerimiz işinin başındadır. Bugün güvensiz olarak nitelenebilecek ülkeler; göçmen düşmanı ve İslam düşmanı siyasi hareketlerin demokrasilere meydan okuduğu, kutsal kitabımız Kuran’ı Kerim’e saldırılan yerlerdir.

Ülkelerimiz arasındaki ilişkileri geliştirmeyi hedeflemesi gereken misyonların daha özenli ve sorumlu açıklamalar yapmaları gerekir. Türkiye’yi yıpratmaya dönük açıklamaları reddediyoruz.

KAYNAK: HABER7
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 159
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    45 milyar dolar kazandık dersek turizmden 60 milyon turist gelcek dersek .aynı gün adamlar ülkelerine seyahat yasağı tavsiye eder
    Cevapla
  • vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    eYYY... dostu N'OLDU?!?!? :D
    Cevapla
  • artık 1 yıl önce Şikayet Et
    6lı masanın bu konuda ya da Kuran-i Kerim 'in yakılması konusunda hiç söyleyeceği bir sözü yok mu? Kendi meselelerini de kamuoyunda tartıştırıp (sığ ve gereksiz) böyle önemli konuları da manipüle etmeleri ayrıca bu millete reva değil. Türkiye'nin 6'lının iç çekişmelerinden daha önemli işleri var: memleket gibi...
    Cevapla
  • yazıcı 1 yıl önce Şikayet Et
    Domuzdan post gavurdan dost olmaz MİSLİ İLE KARŞILIK VERİLMELİ
    Cevapla
  • emin 1 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim ülkemizin içindeki ve dışındaki düşmanların planlarını kendi ülkelerinin başına musallat etsin allahın planı daha çetindir yine inanalar kazanacak
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fuat Oktay duyurdu: 5 Türk devletinden ortak karar! En üst düzeye çıkartılıyor
Binlerce kişinin emekliliği iptal ediliyor! Faiziyle geri ödeyecekler