Sinan Burhan'dan Ankapark tepkisi!

Ankara Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Sinan Burhan, Hayal Parktı Hayalet Park Oldu” oldu diyerek Ankara Büyükşehir Belediyesine tepki gösterdi.

GİRİŞ 03.02.2023 16:54 GÜNCELLEME 03.02.2023 17:29
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek tarafından turizmi canlandırmak, çocukları eğlendirmek amacıyla yapılan Ankapark çürümeye terk edildi.

Çürüyen oyuncaklara tepki gösteren Ankara Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Sinan Burhan, “Bir diğer seçimi kazanmak uğruna Ankapark heba ediliyor yazık değil mi Ankaralının servetine, yazık değil mi çocuklarımıza?" diye sordu.

"Ankara’nın merkezinde hem çocukları eğlendirmek hem de dünya turizmine katkı sağlamak amacıyla yapılan Ankapark atıl duruma geldi. " diyen Burhan, "Eski Ankara Büyükşehir Belediyesi Melih Gökçek tarafından yapılan ve halkın yoğun ilgisini çeken Ankapark içinde hayal bile edilemeyen oyuncakların yer aldığı parkın oyuncakları çürümeye mahkum edildi." ifadelerini kullandı.

Ankaparkın bu durumuna tepki gösteren Ankara Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Sinan Burhan “Hayal parktı, Mansur Bey hayalet parka çeviriyor, bir demir yığınına çeviriyor, çocuklarımızın hayalleri gömülüyor” dedi.

Burhan, "Burhan bir siyasi hırs uğruna Ankara’nın kalbi gömülüyor diyen Burhan sözlerine şöyle devam etti: Bir diğer seçimi kazanmak uğruna Ankapark heba ediliyor yazık değil mi Ankaralının servetine, yazık değil mi çocuklarımıza? Yazık yapmayın” açıklamasında bulundu.

KAYNAK: HABER7
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 15
  • İsmail 1 yıl önce Şikayet Et
    Mansur Yavaşa kalsa Anka parkı açar elinde böyle bir fırsat var ama , CHP yönetimi buna izin vermiyor,,,ama Chp, ömründe birdaha , Ankara büyükşehir belediyesini hayâlinde görecek.
    Cevapla
  • Ankaralı 1 yıl önce Şikayet Et
    Siz nasıl bi kafa yaşıyorsunuz? Ben Ankaparkta kapanana kadar bizzat çalışmış biri olarak şu haberi ve yandaş yorumcuların yazdıklarını görünce şaşırıyorum. Arkadaşlar Ankapark sadece ilk açıldığı bir hafta boyunca ve bayram günlerinde yoğun ilgi gördü. Çünkü bu günlerde ücretsizdi. Ne zaman ki ücret alınmaya başlandı park bomboş kaldı. Bazı günler bir kaç kişi bazı günler hiç kimse gelmeden gün bitiyordu. Ve çalıştığı süre boyunca hep bu şekilde devam etti. Sizce hiç gelir gelmeden koskoca parkın elektrik, personel ve diğer giderleri nasıl karşılanabilir? Kiracı firma böylesi bir yüke dayanamadığı için parkı kapattı. Hatta personelin maaşını bile vermedi.
    Cevapla
  • Kemal 1 yıl önce Şikayet Et
    Önümüzdeki seçimi kazanma uğruna milyarları heba ediyor mansur yavaş koltuk uğruna davamı satmam diyor ne kadar hırslı olduğunu parka bakın anlarsınız
    Cevapla
  • Şehmus aslan 1 yıl önce Şikayet Et
    Sinan burhan turist salıncsklara binmek için mi ankara gelecek mansur yavaş bence melih gökçenin yaptığını hepsini yıkıp hurda olarak satıp tarım alanını çevirsin
    Cevapla
  • Vurucu 1 yıl önce Şikayet Et
    mankurt ankarayı yedi bitirdi iş yapmadığı gibi yapılanıda yok ediyor mankurt chp pkk ip fetö el ellle zillete
    Cevapla
  • Baran Baran 1 yıl önce Şikayet Et
    Çok saçma sapan bir konuşma. Hayatınızda bir defa doğrunun yanında olun. Eğer bir tepki gösterilecekse bu son derece lüzumsuz demir yığınına Ankara'lının parasını harcayanlara olmalı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İstanbul için deprem uyarısı! En riskli 5 ilçe...
Seçime 3 gün kala CHP'de kaos! Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu kavgası