Fatih Erbakan AFAD’da Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ile görüştü

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan ile görüştü.

Fatih Erbakan AFAD’da Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ile görüştü
Fatih Erbakan AFAD’da Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ile görüştü
GİRİŞ 07.02.2023 19:26 GÜNCELLEME 08.02.2023 03:51
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, AFAD Başkanlığı’nı ziyaret ederek Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ve AFAD Başkanı Yunus Sezer’den deprem bölgesiyle ilgili bilgi aldı.

Deprem bölgesinde yapılan çalışmalarla ilgili bilgi alan Erbakan, parti içerisinde kurdukları kriz masası ile AFAD’ın daha koordineli bir çalışma içerisinde olması için gerekli iletişimin sağlanması talebinde bulundu.

Erbakan, deprem bölgelerine ulaştırılmak üzere tedarik ettikleri çok sayıdaki iş makinalarının ulaştırılması konusunda koordineli bir çalışma talep etti.

Erbakan Gaziantep ve Kahramanmaraş’a gidiyor

Yerelde kendilerine ulaşan sorunları da Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ve AFAD Başkanı Yunus Sezer’e ileten Erbakan, kendilerinin de yarın Gaziantep ve Kahramanmaraş’ı ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceleyeceği bilgisini verdi.

KAYNAK: AA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 3
  • Ömer 29 1 yıl önce Şikayet Et
    Muhalefet böyle olur anamuhalefete duyurulur
    Cevapla
  • Sabri demircan 1 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun erbakan allah razinolsun makineler kamyonlar insanlri orgganize etmis faydali oomaya calisiyorr kilicdar oglu ne yaoiyor arjada insanlar elleriyke kaziyor onundede aciklama yapiyor yok soyleydide yok boyleydide insanlar caninyla ugrasiyor adam hala siyaset pesinde oyuzden bu yaptigi cok kiymetli helal olsun guzel.adam
    Cevapla
  • Ülker 1 yıl önce Şikayet Et
    Hayır kardeşim lütfen sizler gitmeyin, ne işiniz var orada, kalabalıktan başka...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz duyurdu: Emekliler için özel çalışma
Tokat'ta kırılmanın olduğu fay hattı havadan görüntülendi