Erdal Elibüyük'ten Muharrem İnce'ye: Ne gördük ne de yerel halktan böyle bir şikayet aldık

Deprem bölgesinde gönüllü olan Eski HÜDA PAR İstanbul İl Başkanı Erdal Elibüyük deprem nedeniyle Suriye’den Türkiye’ye sığınmacı akını yaşandığı yalanını paylaşan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'ye tepki gösterdi.

GİRİŞ 13.02.2023 16:07 GÜNCELLEME 13.02.2023 16:07
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Sosyal medyada terör örgütü PKK/YPG’nin kontrol etiği yerlerde kapı açıldığı ve Suriye'den Türkiye'ye sığınmacı akını yaşandığına ilişkin bir bilgi kirliliği oluştu.

Bu iddiaya inananlar arasında yer alan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce "Deprem felaketi ile uğraşırken, Hatay’da büyük bir oyun oynanıyor. Sınırlarımız açık ve Suriyeliler gelmeye devam ediyor. 85 milyonu uyarıyorum." paylaşımı yaptı.

"NE BÖYLE BİR HAREKETLİLİK GÖRDÜK NEDE YEREL HALKTAN BÖYLE BİR ŞİKAYET ALDIK"

Deprem bölgesinde gönüllü olan Eski HÜDA PAR İstanbul İl Başkanı Erdal Elibüyük İnce'nin de alet olduğu operasyona tepki göstererek "Sorumlu davranın Muharrem İnce. Bir haftadır. Antakya, Reyhanlı sınır köylerindeyim Sahada canlarımızın yardımına yetişmeye çalışırken fırsat buldukça bu gibi yanlış paylaşımları düzeltmekte uğraşıyoruz. Ne böyle bir hareketlilik gördük nede yerel halktan böyle bir şikayet aldık" ifadelerini kullandı.

KAYNAK: HABER7
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 7
  • medo 1 yıl önce Şikayet Et
    Israrlara iç savaş çıkacak, Suriyeliler yağmalama yapıyor, Afganlılar kadınların bileklerini kesip bileziklerini çalıyor, Yüz binlerce Suriyeli sınırdan girmiş gibi toplumu ayaklandırmaya, iç karışıklık çıkarmaya yönelik, hem de sığınmacılar üzerinden, organize yalanların, propagandaların, ABD nin Millennium Challenge tatbikatında öngördüğü yani yapmak istediği senaryoyla ne kadar benzer olması ibretlik bir durum değil mi. Eğer bu tesadüfse, buna tesadüfün iğne deliği derler.
    Cevapla
  • vatan daş 1 yıl önce Şikayet Et
    muharem sende onlara benzedin onların kim olduğunu sen aladın
    Cevapla
  • furkan 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu adama hiç güven olmaz.Bugün çıkıp 6 lı masayı yerdenyere vurur yarın destek verir.İnsan şu günde devletine milletine destek olmayacakta ne zaman olacak.Bunlar insanlıktan nasibini almamışlar.İnanın deprem bunların umurunda bile değil.
    Cevapla
  • Gel bakim muarrem 1 yıl önce Şikayet Et
    Chpden ayrılmış ama yalandan ayrılamamış
    Cevapla
  • Kapgan 1 yıl önce Şikayet Et
    ""BARAJ PATLADI" yalanıyla tüm HATAYI birbirine katıp, enkaz altındakilerin ölümüne sebep olan babalaya nasıl sahip çıkarsın YALANCI Muharrem İnce. Sana ittifaka gelenlerin kimlere çalıştığını bilemeyecek kadar gaflet dalalet içindesin. Halini düzelt! Reziller arasında katılma!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sakarya Gaz Sahası'yla 1,8 milyon hanenin doğal gaz ihtiyacı karşılanabilecek
Çocuklarına karşı mezarlı önlem aldılar... Aydın'da 'Beni bahçeme gömün' akımı