Fatih Erbakan, Bakan Soylu ve Fahrettin Koca ile görüştü

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, Kahramanmaraş merkezli depremden en çok etkilenen illerden Hatay’ı ziyaret etti.

Fatih Erbakan, Bakan Soylu ve Fahrettin Koca ile görüştü
Fatih Erbakan, Bakan Soylu ve Fahrettin Koca ile görüştü
GİRİŞ 17.02.2023 10:36 GÜNCELLEME 17.02.2023 11:21
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

Ziyaretine Partisinin Konya İl Teşkilatının Hassa ilçesinde açtığı aşevine ile başlayan Erbakan, sonrasında Kırıkhan ilçesinde bulunan çadır kenti ziyaret ederek depremzedelerin moral verdi, acılarını paylaştı.

Reyhanlı ilçesinde büyük felakette çok sayıda yakınını kaybeden ailelere taziye ziyaretinde bulunan Erbakan ve beraberindeki heyet, Hatay’ın depremden en çok etkilenen ilçesi Antakya’ya geçti.  

Erbakan, Antakya’da İBB Afet Koordinasyon Merkezi’nde Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’ı ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti ve çalışmalar hakkında bilgi aldı.

‘Millet olarak büyük bir acı yaşıyoruz’

Antakya’da enkaz alanlarını da gezen Erbakan, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, “Vefat eden vatandaşlarımıza Allah rahmet etsin, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum. Hatay’da yaptığımız incelemelerde felaketin büyüklüğünü bir kez daha müşahede ettik. Millet olarak büyük bir acı yaşıyoruz. Biz de parti olarak ilk günden beri milletimizin acılarını hafifletmek için elimizden geleni yapıyoruz. Teşkilatlarımız 300’ün üzerinde yardım malzemeleri dolu tır, 212 iş makinası ve 400’den fazla çadır deprem bölgelerine gönderdi. Binlerce teşkilat üyemiz gönüllü olarak arama kurtarma çalışmalarına destek oldu. Biz de bu çalışmaları yakından takip ediyoruz. İnşallah elbirliği ile bu felaketi de atlatacağız.” diye konuştu.

Bakan Soylu ve Koca ile görüştü

Genel Başkan Yardımcıları Mehmet Altınöz ve Suat Pamukçu’nun da eşlik ettiği heyetle birlikte Erbakan, Hatay’da son olarak Afet Koordinasyon Merkezi’nde Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile görüşerek yürütülen çalışmalar konusunda bilgi aldı.

Genel Başkan Erbakan, Hatay ziyaretlerinden sonra Gaziantep Islahiye ve Nurdağ’ında da depremzede vatandaşları ziyaret edip geçmiş olsun dileklerini iletti.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 28
  • 1234567 Adana 1 yıl önce Şikayet Et
    fatih yorum ekibin iyi iş çıkarıyor !!! maaşlarıda iyidir herhalde !
    Cevapla
  • Vatansever Adanalı 1 yıl önce Şikayet Et
    Aman nede büyük işler yapmış fatih beyimiz; bir zillete yanaşma manevrası,bir CUMHURA yanaşma manevrası : CUMHUR YEMEZ bunları; fatih sen yine sana uygun olan ZİLLETE yanaş !!!!!.
    Cevapla
  • @ZeynepD64137391 1 yıl önce Şikayet Et
    Erbakan Hocamın tetrisatindan geçmiş bir lider Allah senden razı olsun yolunda bahtına açık olsun
    Cevapla
  • Asi 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah Yardimcin Olsun Seni Korusun Fatih Baba
    Cevapla
  • Hüseyin şaşmaz 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah razı olsun FATİH ERBAKAN Bu Ülkenin Nadide insanlarından bir insan
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
3,5 trilyon dolar değerinde! Türkiye'nin cari açığını kapatacak öneri
Erdoğan'ın duyurduğu haber ses getirdi! ABD'li dergi yazdı: Bir sonraki süper güç...