Deva Partisi'nden Ahmet Davutoğlu ve Ümit Özdağ'a tepki!

DEVA Partisi Kurucular Kurulu Üyesi Essum Aslan, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ve Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'a tepki gösterdi.

GİRİŞ 18.02.2023 22:15 GÜNCELLEME 19.02.2023 00:40
Bu Habere 159 Yorum Yapılmış

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, katıldığı canlı yayında AK Partili yakını olanların enkazın başına arama-kurtarma ekiplerini getirttiğini sahipsiz olanların enkazın altında kaldığını açıklamıştı.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ise akla ziyan bir iddiada bulunarak, ''Net söyleyeyim önce AK Partililer çıkartılıyor. Bunu söylemek istemezdim ama sahada bunu duyuyorsunuz. İnsanlar bunun için bağırıyorlar. Bu kabul edilebilir bir şey değil. Burada yapılacak tek şey yetkiyi askere devretmek.'' ifadelerine yer vermişti.

Gazeteci Adem Metan'a konuşan DEVA Partisi Kurucular Kurulu Üyesi Teşkilat Başkan Yardımcısı Essum Aslan, enkazdan AK Partililer çıkarılıyor iddialarına tepki gösterdi.



DEVA PARTİLİ ASLAN: HERKES EŞİT ŞARTTAYDI

Enkaz altından AK Partililer kurtarılıyor iddiasına cevap veren Aslan, ''Burada enkazın altında kimin olduğunu kimse soramadı zaten. O canı oradan sağlıklı ve canlı çıkarmakla ilgili herkesin tek bir amacı vardı. Herkes can havliyle bir taşı kaldırabilir miyim bunu gördüm ben. Burada siyasi söylemlerden bahsettiğinizde insanların sadece size karşı nefret duygusunu artırıyorsunuz. Burada siyaset konuşamazsınız, enkazın altında kim olduğunu da konuşamazsınız. Herkes eşit şartlardaydı.'' ifadelerini kullandı.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 159
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu partide aklî selim kişiler varmış hepsine hain yaftası vurmamak lazım diğerlerinede Allah hidayet versin
    Cevapla
  • Bozkurt 1 yıl önce Şikayet Et
    Rabbimin laneti üzerinize olsun.Davutoglu babacan sakalı bitli ve ip in soyu kurusun.
    Cevapla
  • Veysel 1 yıl önce Şikayet Et
    Kötü bir yorum bırakın artık bu düşmanlıkları canımız yeteri kadar yanıyor. Bazı gerçekleri görün.
    Cevapla
  • Değil mi? 1 yıl önce Şikayet Et
    Ahmet Davutoğlu na kızıyorum ama Ümit Özdağ dan korkuyorum ülkem adına size yemin edebilirim. Bu topraklara ait değerlere çok yabancı söylemleri var. Duruşu sözleri çok kışkırtıcı. Ülkemden ırak olsun...
    Cevapla
  • Salim 1 yıl önce Şikayet Et
    Ahlaktan nasibini almamiş siyasetçiye ne diyeyim insaf yok akp lifler kurtariliyor diyorlar yazıklar olsun
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Vijdanı olan doğruyu konuşur. vijdanı geniş olan her türlü konuşyr.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Deprem uzmanlarından Hakkari uyarısı: Aktif fay tespit edildi
Bakan Tekin'den açıklama! Üniversite sınavlarında yeni dönem