Sürpriz gelişme sonrası İYİ Parti'den Ersan Şen ile ilgili ilk açıklama!
İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, cumhurbaşkanı adaylığını açıklayan Ersan Şen'in, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile görüştüğünü ve Akşener ile Şen'in istişare amacıyla bir araya geleceğini duyurdu.
İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, yaptığı açıklamada, "Bir TV yayını sırasında Sn. Ersan Şen’in partimiz hakkında ortaya koyduğu kıymetli değerlendirmeler sebebiyle Genel Başkanımız kendisini arayarak teşekkür etmiş ve istişare amacıyla görüşmeye davet etmiştir" dedi.
Altılı Koalisyon'daki kaosun yankıları siyaset arenasında etkisini göstermeye devam ediyor. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, geçtiğimiz gün Altılı Koalisyon toplantısının ardından gemileri yakmış ve Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığına destek vermediğini açık açık beyan etmişti.
YAVAŞ VE İMAMOĞLU'NDAN UMDUĞUNU BULAMADI
Akşener, 'göreve' çağırdığı Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan istediğini alamadı. Her iki isim Kemal Kılıçdaroğlu'na destek verdiklerini belirtip ortak bir fotoğraf verdi.
AKŞENER'DEN YENİ HAMLE
Öte yandan İYİ Parti ve Beşli Koalisyon arasındaki gerginlik sürerken sürpriz gelişmeler de yaşanmaya devam ediyor. Akşener, adaylık için kendisine yeşil ışık yakan Prof. Dr. Ersan Şen'e görüşme talebi iletti.
"ADAYLIK KONUSUNDA CİDDİ MİSİNİZ?"
Ersan Şen konuyla ilgili "Sayın Akşener Buğra Kavuncu aracılığıyla beni aradı ve 'Adaylık konusunda ciddi misiniz? Gelin görüşelim' dedi. Muhtemelen bu hafta içinde bir görüşme gerçekleştireceğiz. Ayrıca 'Bunu beyan edebilirsiniz' dedi." şeklinde konuştu.
"BİRİLERİNİN ELİNİ TAŞIN ALTINA KOYMASI LAZIM"
Ersan Şen "Ben gayet ciddiyim. Birilerinin elini taşın altına koyması lazım." diye ekledi. Şen'in daha önce de cumhurbaşkanlığı adaylığı isteğini sık sık dile getirdiği biliniyor.
İYİ PARTİ GÖRÜŞMEYİ DOĞRULADI
İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu ise "Bir TV yayını sırasında Sn. Ersan Şen'in partimiz hakkında ortaya koyduğu kıymetli değerlendirmeler sebebiyle Genel Başkanımız kendisini arayarak teşekkür etmiş ve istişare amacıyla görüşmeye davet etmiştir." açıklamasında bulundu.
CİHAN PAÇACI: HENÜZ BİR ŞEY BİLMİYORUZ
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Cihan Paçacı, hukukçu profesör Ersan Şen'in cumhurbaşkanı adaylığı için, "Sadece televizyonda izledik. Bir görüşmemiz olmadı" dedi.
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Cihan Paçacı, parti genel merkezinin girişinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Paçacı, cumhurbaşkanlığı adaylığı için hukukçu Ersan Şen ile görüşme konusunun sorulması üzerine, "Henüz bir şey bilmiyoruz. Sadece televizyonda izledik. Bir görüşmemiz olmadı" diye yanıt verdi.
-
Gökhan 2 yıl önce Şikayet EtReis dışında ismi geçen adaylardan bu ülkeye ne hayır gelecek Allah muhafaza etsin.Beğen Toplam 3 beğeni
-
Hilmi 2 yıl önce Şikayet EtBöyle ciddiyetsizlik mi olur ben aday olurum de öbürü arasın gel görüşelim desin pazardan karpuz alıyorsun sankiBeğen Toplam 3 beğeni
-
Demirci 2 yıl önce Şikayet Etİçinizde cumhur başkanı olabilecek bir tane adam yok ne acı birşey size oy verenlerden utanın size oy verenleride rabbim ıslah etsinBeğen Toplam 2 beğeni
-
osman 2 yıl önce Şikayet EtAğzından salyalar saçarak ve cazgır gibi bağırarak konuşan kişi değilmi bu.Beğen Toplam 3 beğeni
-
bbb 2 yıl önce Şikayet Etmeral abla aday bulamıyorsan ben aday olurumBeğen Toplam 2 beğeni