Fatih Erbakan'dan sürpriz açıklama! Bir ittifaka mesajı verdi! Diğerine kapıyı kapattı

Cumhurbaşkanlığı seçimleri yaklaşırken Ankara'da siyaset gündemi hareketlendi. Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, ittifak ile ilgili sürpriz bir açıklama geldi.

GİRİŞ 05.03.2023 21:25 GÜNCELLEME 05.03.2023 22:04
Bu Habere 395 Yorum Yapılmış

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Tv100'de katıldığı canlı yayında gündeme ilişkin değerlendirmeler yapıp ittifak ile ilgili soruya yanıt verdi.

'İTTİFAKTA OLMAYIZ DİYE KESİN BİR ÇİZGİMİZ YOK!'

İttifak sinyali veren Erbakan, ''Şu anda içince bulunduğumuz durumda kendi başımıza seçimlere girip, adayımızı çıkaracağız. Siyasette 24 saat uzun bir zaman eğer prensiplerde anlaşabilirsek, bir ittifakta olmayız diye kesin bir çizgimiz yok. Şu an bir ittifakta anlaştığımız ve uzlaştığımız henüz yok.'' ifadelerini kullandı.



MİLLET İTTİFAKI'NA KAPIYI KAPATTI

'Kılıçdaroğlu size gelirse ne dersiniz?' sorusuna Erbakan, ''Bu noktada ideolojik olarak ciddi ayrıştığımız hususlar olması sebebiyle böyle bir birlikteliğin olma ihtimalini çok düşük görüyoruz. Bunlar görüşülür, istişare edilir ama bizim çizgimiz ortada.''dedi.

6'LI MASA YORUMU: SEÇMEN ÜZERİNDE OLUMSUZ ETKİ YAPACAKTIR

6'lı masadaki yaşananlarla ilgili de konuşan Erbakan, ''Birçok sürtüşmeler vardı, en sonunda böyle bir noktaya gelindi. Bu tablo hem partilerin hem de Millet İttifakı seçmeninin moral ve motivasyonu üzerinde olumsuz bir etki yapacaktır.'' açıklamsını yaptı.

KAYNAK: HABER7
Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 395
  • Harbi Atatürkçü 1 yıl önce Şikayet Et
    Hdp Turkiyenin birliğine karşı insanların bölmek istiyor vatan bölünmez Türkiye cumhuriyete ilelebet kalması lazım Chpenin üst kadrosu derhal istifa etmelidir cumhuriyete ve Atatürkün ilkelerine hainlik yapıyorlar atatürkün partisini teröristlerin yuvası haline getirdiler
    Cevapla
  • Kutahyali 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu fikrinle inşallah bütün gelmiş geçmiş atalarımızı memnun edersin Sayın Fatih baskan
    Cevapla
  • Avşaroğlu 1 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Fatih Erbakan, daha neyi düşünüyorsun kardeşim, Cumhur İttifakı"nda hemen de Tayyip Bey'in dizinin dibinde yer alman ve bu hususta acele etmen siyasi değil dini bir vecibedir. Bu bir seçim değildir kardeşim, bu iman ve küfür cephelerinin bir savaşıdır. Davudoğlu ve Karamolla küfür cephesinde konuşlanmışsa bu sizi yanıltmamalıdır. Playa ilkesel baktığınızda herşey ortadadır. Bu cephe İslam Cephesi ve komutan Tayyip Bey, karşı cephe küfür cephesi ve komutanları Biden. Bu kadar net.
    Cevapla
  • Malatyalı 1 yıl önce Şikayet Et
    Reisi yalnız birakmayalim ölümüne arkasindayiz
    Cevapla
  • Zeyve Çal 1 yıl önce Şikayet Et
    Babasının Reis hakkında konuştuklarını unutmadık.oğluda babasının izinde.Bîz bize yeteriz.Durmak yok,hak ve halk ile yola devam.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD ve İsrail'in 'Refah' oyununda yeni perde! Beyaz Saray: İsrail savunmasız...
CHP'li Uzgel'den Gazze'deki direnişi yok sayan açıklama