İYİ Partili isimler tek tek paylaştı: Kılıçdaroğlu'nu görmezden geldiler!

6'lı masanın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu oldu. İYİ Parti isimlerin yaptıkları paylaşımda Kılıçdaroğlu'nu görmezden gelmesi dikkat çekti.

GİRİŞ 07.03.2023 00:53 GÜNCELLEME 07.03.2023 08:45
Bu Habere 265 Yorum Yapılmış

2023 seçimleri 14 Mayıs'ta gerçekleştirilecek. Kriz, kaos ve kargaşanın eksik olmadığı 6'lı koalisyon ise Cumhurbaşkanı adayını açıkladı. Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığını istemeyen İYİ Partili isimler ise sosyal medyadan dikkat çekici bir paylaşımda bulundu.

KILIÇDAROĞLU'NU GÖRMEZDEN GELDİLER!

İYİ Partililer Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nu görmezden gelerek, Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu'nun Akşener ile bir arada olduğu "Teşekkürler Akşener" vurgulu görseli tek tek paylaştı.

İYİ PARTİ ADAYLIK YAYININA YER VERMEDİ

Öte yandan; 6'lı koalisyonun CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu Cumhurbaşkanı adayı olarak duyurduğu toplantıyı siyasi partiler sosyal medya hesaplarında canlı yayınla paylaşırken, İYİ Parti'nin resmi hesabında ise bu yayına yer verilmedi.

Gülşah Kerimoğlu Haber7.com - Editör
Haber 7 - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Haber7.com sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı.
YORUMLAR 265
  • konyalılar 1 yıl önce Şikayet Et
    kanlı ellerle elleri birleştirelim asker polis öğretmen katilleriyle
    Cevapla
  • Alpagu 1 yıl önce Şikayet Et
    anggılsaxonlar ın teşekkürlerini dinlediniz.
    Cevapla
  • Milli Yol 1 yıl önce Şikayet Et
    çok güvenmişti kandırdığın ülkücüler sana inanmışlardı kesinlikle hdp ile pkk ile iş tutan kılıçdaroğlunun aday gösterilmesini kabul edebileceğini düşünmüyorlardı hatta akıllarından ucundan bile geçmiyordu masadan kaçtığında hepsi hurra faceden whatsaptan twitterdan yaşa varol meral bacım ülkücüden bekleneni yaptın pkk'nın olduğu masada yer almadın diye paylaşım yapmışlardı ama şimdi hepsi sus pus oldu noldu ey çakma ülkücüler noldu
    Cevapla
  • VAN 1 yıl önce Şikayet Et
    Hak ile batılın ak ile karanın şavaşı başladı
    Cevapla
  • cinar582 1 yıl önce Şikayet Et
    İyi partililer ister görsün ister görmesin Kılıçdaroğlunu, Neticede Kılıçdaroğlu Bacaklarından tutup kündeye getirip İyi partinin sırtını yere vurdumu , Gerisi hikaye 3 Sene sonra bu böyle bilinecek tarihede böyle geçecek hatta birde kol gösterdi CEHAPE diyecekler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Suudi Arabistan'da Ronaldo'ya beklemediği son!
1. Lig'de play-off hattı ve düşen son takım belli oldu!