CHP'den HDP'nin çağrısına yanıt geldi!

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, HDP'nin Kemal Kılıçdaroğlu'na ilişkin ziyaret davetine yanıt verdi. Özel, ''HDP'ye ziyaret olasıdır'' dedi.

GİRİŞ 07.03.2023 06:13 GÜNCELLEME 07.03.2023 09:04
Bu Habere 235 Yorum Yapılmış

HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar Millet İttifakı'nın adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu tebrik ederek, kamuoyu önünde HDP'yi ziyaret etmesini beklediklerini ifade etti.

Bu konu CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel tarafından Habertürk TV'de canlı yayında yanıtlandı.

ÖZEL: ZİYARET OLASIDIR

Özel, HDP'yi ziyaret edip etmeyeceklerine ilişkin şöyle söyledi:

"Ülkeyi yönetecek bir cumhurbaşkanı adayının her siyasi partiyi ziyaret edip, yapacaklarını anlatması son derece normal. Ziyaret olasıdır. Ben mecliste grup başkanvekilliği yapıyorum.

HDP, diğer gruplar gibi milletin oyladığı, 6 milyon oy almış, gidin orada siyaset yapın diye oy verilmiş bir partidir. Yok saymak , ötekileştirmek olmaz. Ben seçim güvenliğine ilişkin HDP'yi daha önce ziyaret etmiştim. HDP'nin genel merkezine de ziyaret yapılır."

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 235
  • Memoral 1 yıl önce Şikayet Et
    Musibetler sadece deprem sel kuraklık değildir islami bir ülke olan türkiye nin basina chp nin gelmeside musibettir. Bu ülke Allah için savaşmış şehitlerin kanları ile yoğurulmuştur, ülkenin başına sol yönetimin gelmesi felaket olur. Kuran ı Kerim eğitimine çağ dışı diyen chp ye, lgbt ofis açılışına giden iyi partiye, acımasızca müslüman türk askerine kurşun sıkan hdp destekçilerine oy vermeyin bu iş iman meselesi akıllı olmalıyız bu işin şakası yok.
    Cevapla
  • ÖNCE VATAN 1 yıl önce Şikayet Et
    Asrın. FELAKETİ. CHP. Asrın. FELAKETİ. CHP. Asrın. FELAKETİ. CHP. Asrın. FELAKETİ. CHP. Asrın. FELAKETİ. CHP. Asrın. FELAKETİ. CHP.
    Cevapla
  • Diyarbakırlı 1 yıl önce Şikayet Et
    Hdp ne şanslı parti okadar sehidin kanı ellerinde buna rağmen deger buluyor... anlamak kolay degil
    Cevapla
  • Cavidan 1 yıl önce Şikayet Et
    HDP'nin değer görmesini anlamak zor değil çünkü HDP'nin yaptığı ile Kemal Kılıçdaroğlu'nun aşiretinin 1906'da Ruslardan aldığı silahlarla binlerce Müslüman Kürdü öldürmesi arasında bir fark göremiyorum
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    olan birşeyin olasılığı olmaz, zaten görüşen partiler, şimdi rahat rahat görüşecekler hepsi bu, hadi hayırlı uğurlu olsun chp ye...
    Cevapla
  • Cavidan 1 yıl önce Şikayet Et
    Hayırlı uğurlu olsun demem HDP'nin silahlı Çetesi PKK bu millete on binlerce Gencecik insanları şehit yüz binlerce şehit yakını bıraktı birbirlerinden bulsunlar inşallah Gün yüzü görmesinler
    Cevapla
  • Van 65 1 yıl önce Şikayet Et
    Chp pkk nin anasıdır.Vatan hainleri.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Özgür Özel anketinden çarpıcı sonuç çıktı!
Paris'e karşı ayaklanma büyüyor: 4 kişi öldü...