Kılıçdaroğlu'ndan veda mesajı: Grup toplantısında açıkladı

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, grup toplantısında, "Grup kürsümüze veda etmek için bugün buradayım" dedi.

GİRİŞ 07.03.2023 13:38 GÜNCELLEME 07.03.2023 14:32
Bu Habere 753 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi: Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı gösterdiği Kemal Kılıçdaroğlu, CHP'lilere veda mesajı verdi.

Partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda son kez CHP lideri olarak konuşan Kılıçdaroğlu sözlerine, "Kısa bir konuşma yapacağım. Huzur içinde yaşamanızı isterim. Dostluğun kadim olmasını isterim" şeklinde başladı.

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, TBMM Grup Toplantısı'nda ağladı.

"KÜRSÜYE VEDA ETMEK İÇİN BURADAYIM"

Kılıçdaroğlu, CHP Genel Başkanlığı'na veda kararını ise şöyle duyurdu: 

"Bugün çok kısa bir konuşma yapacağım. Grup kürsümüze veda etmek için bugün buradayım. Bu satırları kaleme almak benim için de hiç kolay olmadı. Tüm yaşanmışlıklarımızı ardına bırakarak bu kürsüye veda etmek pek de kolay olmuyor."

Aslı Baykal: Kılıçdaroğlu ilk iş Akşener'i yetkisizleştirecekAslı Baykal: Kılıçdaroğlu ilk iş Akşener'i yetkisizleştirecek

Kılıçdaroğlu'nun adaylığı yabancı basında! Dikkat çeken manşetler...Kılıçdaroğlu'nun adaylığı yabancı basında! Dikkat çeken manşetler...

Meral Akşener, Kılıçdaroğlu'nun adaylık yemeğine katılmadıMeral Akşener, Kılıçdaroğlu'nun adaylık yemeğine katılmadı

"MERAL HANIM MERTTİR, ARADA ÜLKÜCÜ DAMARI TUTAR"

Kılıçdaroğlu'nun, masadan kalkan ve 3 gün sonra geri dönen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'le ilgili sözleri ise dikkati çekti: 

"Meral Hanım merttir. Büyük mücadeleler veriyor. Yerine geldiğinde masaya yumruk vurmasını da çok iyi bilir. Ona müteşekkir olduğumu bütün arkadaşlarımın bilmesini isterim. İlk görüş ayrılığında kendisini tanımayan insanlar söylenmemesi gereken şeyleri söylediler. Vallahi hiç tanımamışsınız. Arada bir ülkücü damarı tutar, bunu da gayet iyi bilirim."

İMAMOĞLU OĞLUM, MANSUR YAVAŞ DOSTUM"

Kılıçdaroğlu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve ABB Başkanı Mansur Yavaş hakkında ise şunları söyledi:

"Bu kürsüde söylemiştim ve tam karşımda oturuyordu. Evladım Ekrem İmamoğlu. Yıllardır çokça omuz omuza verdiğimiz, birbirimizi kollayıp koruduğumuz, en zor zamanlarda birbirimizden güç aldığımız dostum Mansur Yavaş."

İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 753
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    aynı karede ayakta ki izleyici gülüyor oturan vekil ağlamaya çalışıyor anlayamadım
    Cevapla
  • Bi bakıp çıkıcam 1 yıl önce Şikayet Et
    Acele yok yavaş yavaş 2 ay sonra komple veda edeceksin zaten.....
    Cevapla
  • Fakirullah 1 yıl önce Şikayet Et
    Ay dayanamam ağlarım valla
    Cevapla
  • a.cakal 1 yıl önce Şikayet Et
    Ölecekmi yoksa da veda ediyor belki içine doğmuştur veya biletini hazırlayıp seçim akşamı kaybettiğini görünce pensilvanyaya babasının yanına mı kaçacak bekleyelim görelim
    Cevapla
  • Aydoğan AK 1 yıl önce Şikayet Et
    Timsah Gözyaşı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
HDP’li Altan Tan’dan bomba itiraf! Demirtaş ve Zana'ya ayar: Eşini aday yapan...
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 85 milyon vatandaşa çağrı: Hepimizin namusuna emanettir!