HDP'li Pervin Buldan'dan Kılıçdaroğlu'na kutlama ve adaylık açıklaması

6'lı masanın adayının CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu olmasının ardından HDP'den destek mesajları peş peşe gelmeye başladı. HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan, Kılıçdaroğlu'nu kutlayarak aday konusunda değerlendirmede bulundu.

GİRİŞ 07.03.2023 14:21 GÜNCELLEME 07.03.2023 14:27
Bu Habere 323 Yorum Yapılmış

Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı adaylığını ilan etmesinin ardından HDP'li Mithat Sancar görüşme için Kılıçdaroğlu'na çağrıda bulunurken bugün de Pervin Buldan'dan bir açıklama geldi.

KILIÇDAROĞLU VE ADAYLIK MESAJI

HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan, partisinin Meclis grup toplantısında Kılıçdaroğlu'nun adaylığına ilişkin açıklamada bulundu.

"Kılıçdaroğlu'nu adaylığından dolayı kutlamak istiyorum. Hayırlı olsun. Bizim derdimiz basit hesaplar değil, politik ilkeler ve halklarımıza karşı sorumluluğumuzdur" diyen Buldan, "Önümüzdeki günlerde cumhurbaşkanı aday çıkarma politikamızı gelişmelere göre bir kez daha değerlendireceğimizi tüm kamuoyuna belirtmek isterim" ifadesini kullandı.

HDP'den Kılıçdaroğlu'na destek: Ziyaretini bekliyoruzHDP'den Kılıçdaroğlu'na destek: Ziyaretini bekliyoruz

DAHA ÖNCE 'KENDİ ADAYIMIZI ÇIKARACAĞIZ' DEMİŞLERDİ

HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan, ocak ayında yaptığı açıklamada ise"Biz HDP olarak en kısa zamanda kendi cumhurbaşkanı adayımızı Türkiye halklarıyla paylaşacağız. HDP kendi adayını çıkaracak, kendi adayını gösterecek ve seçimlere kendi adayıyla gidecek." demişti.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 323
  • Yüce TŪRK 1 yıl önce Şikayet Et
    Hdp AKP'ye çalışıyor
    Cevapla
  • Misafir1234 1 yıl önce Şikayet Et
    Bizim adamimiz diyorlar anlayana
    Cevapla
  • BOZOK 1 yıl önce Şikayet Et
    E tabii olarak k.k nin söz verdiği selo nun serbest kalması konusu,kayyumların kaldırıması,cehape hayır oyu vermisine rağmen sınır ötesi operasyonların tamamen durdurulması vs konular görüşülecek.bakalım k.k sözünde duruyormu diye hdpkk beklenti içinde.
    Cevapla
  • HEREDOT CEVDET 1 yıl önce Şikayet Et
    HDP tebrik ediyorsa vatan, millet, devlet hayrına olamaz,,,,,biz bunu yeriz diyorlar ,,,,,anlayana
    Cevapla
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Her şey ortada. Hak Batıl karşı karşıya. Bu dünya kurulalı böyledir. Şimdi daha belirgin. Şer odakları kim Hayır odakları kim aşikar. Reis topunuz gelin de ya. Bu sefer toplandılar. Sonuç gene hüsran Allahın izni ile. Yine yenemeyecekler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Rusya 2 ülkeye desteğini resmen ilan etti! Flaş NATO açıklaması: Tümüyle yalan!
Şırnaklı damatla Ukraynalı gelinin düğününde servet takıldı