Kılıçdaroğlu ifşa etti! CHP Genel Merkezi'nde başörtüsü yasağı mı var?

Cumhurbaşkanlığı adaylığı kandil gecesinde açıklanan, SP kurmaylarınca “Mücahid Kılıçdaroğlu” denilen CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun, parti genel merkezinde hiçbir başörtülü kadın personel çalıştırmadığı ortaya çıktı.

GİRİŞ 09.03.2023 11:55 GÜNCELLEME 09.03.2023 12:37
Bu Habere 333 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla CHP Genel Merkezi’ndeki kadın çalışanlarla bir araya geldi. CHP’nin kadın personelleriyle tek tek tokalaşan Kılıçdaroğlu, çalışanlarla toplu hatıra fotoğrafı çektirdi.

Görüşme, CHP’nin resmi internet sitesinden “Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde CHP Genel Merkezi’nin kadın emekçileri ile bir araya geldi.” ifadeleriyle paylaşıldı. Kemal Kılıçdaroğlu’nun CHP merkezindeki kadın çalışanlarla görüşmesine dair 17 adet fotoğraf servis edildi.

Ancak bu fotoğrafların hiçbirinde başörtülü bir kadın bulunmaması dikkat çekti.

'28 ŞUBAT' CHP'DE DEVAM EDİYOR

Geçmişinde başörtüsü için “bir metrelik bez parçası” diyen, kamuda başörtü serbestisine itiraz ederek Anayasa Mahkemesi’ne taşıyan ancak Saadet Partisi kurmaylarınca “Mücahid Kılıçdaroğlu” diye takdim edilen CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun tesettür yasağını CHP Genel Merkezi’ne kadar taşıdığı görüldü. CHP Genel Merkezi’nde hiçbir başörtülü kadın personel çalıştırılmadığı ortaya çıktı.

Görüntüler, “28 Şubat kalıntısı başörtüsü yasağı CHP Genel Merkezi’nde devam mı ediyor?” sorusunu akıllara getirdi.

İşte o fotoğraflar:

 

 

KAYNAK: HABER7
Faruk Arslan Haber7.com - Özel Haber Sorumlusu
Haber 7 - Faruk Arslan

Editör Hakkında

İstanbul’da doğdu. Aslen Erzurumlu. Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler mezunu. 2010 yılından bu yana gazete ve internet haberciliğinde. 2013-2022 yılları arasında Akit Medya bünyesinde birçok vazife üstlendi. Dosya haberleriyle ödül ve plaketler aldı. Alanında uzman isimlerle röportajlar, mülakatlar, beyanatlar gerçekleştirdi. Çeşitli kurum, kuruluş ve STK’lara metin yazarlığı desteği verdi. Alanıyla ilgili seminerlerde, konferanslarda, çalıştaylarda, panellerde yer aldı. Uluslararası Medya Enformasyon Derneği ve İletişim Platformu Derneği üyesi. Kasım 2022’den beri Haber7 kadrosunda.
YORUMLAR 333
  • Hasan 1 yıl önce Şikayet Et
    Günaydın CHP nin ne mal olduğunu yeni mi öğrendiniz
    Cevapla
  • ADEM AKYOL 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar dün DİN düşmanı idi , bugün de aynı şekilde değişmeden yine DİN düşmanlarıdır. Onlara oy veren , onları destekleyen , onlarla bir olan hepsi, ister hacı ister hoca ister se sıradan birileri olsun , hepsi din düşmanı Türk düşmanı ve Anadolu İslam düşmanlarıdır. Allah bunlara fırsat vermesin.
    Cevapla
  • Murat 1 yıl önce Şikayet Et
    Bir düzeltme yapalım bunlar bu zihniyet din düşmanı değil çünkü bunların hıristiyanlık ile yahudilik vs. ile bir dertleri yok bunların derdi İslam bunlar İslam düşmanı Rabbim bunlara fırsat vermesin
    Cevapla
  • Ertuğrul 1 yıl önce Şikayet Et
    Başörtülü gerçek dindarin işi ne bu din düşmanlarının yanında. Başörtülü bir kadının görünmesi bile abes
    Cevapla
  • Dadaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Süleymancı karıda mı çalıştırmıyor
    Cevapla
  • Deniz 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu başörtü ni ye insanlara batıyor herkes aya gidiyor bizim turkiyedeki çakalların başka yapacak işi yokmu
    Cevapla
  • Osman 1 yıl önce Şikayet Et
    Çakal aya gittin de baş örtüsüne mi takıldı?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Çelik kanatların kahraman pilotları konuştu... 'Meydan okuyoruz'
Başkan Erdoğan, fotoğraf çektirmek için yanına gelen vatandaşa sigarayı bıraktırdı!