CHP'li eski vekilden Kılıçdaroğlu'na çok sert sözler: Sen mi adaleti getireceksin?

CHP'li eski Milletvekili Yıldıray Sapan, Millet İttifakı'nın adayı Kılıçdaroğlu'na sert tepki gösterdi. CHP liderini FETÖ ve PKK seviciliği yapmak, ihale hırsızlarını Meclis'e sokmakla suçlayan Sapan, "Kılıçdaroğlu mu hak getirecek" dedi.

GİRİŞ 09.03.2023 15:07 GÜNCELLEME 09.03.2023 15:24
Bu Habere 115 Yorum Yapılmış

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na en sert tepki kendi partisinden geldi. 

CHP'li eski Milletvekili Yıldıray Sapan, Kılıçdaroğlu'nu FETÖ ve PKK seviciliği yapmak, depremzedeler yerine adaylığını öncelemek ve ihale hırsızlarını Meclis'e sokmakla suçladı. 

"KILIÇDAROĞLU MU HAK-HUKUK-ADALET GETİRECEK?"

Sosyal medyadan açıklama yapan Sapan, şu ifadeleri kullandı:

"İhale hırsızlarını Meclis'e sokan, sabah söylediğini akşam inkar eden, depremzedeler yerine adaylığını önceleyen, CHP'yi mezhepçi parti yapan, Atatürk'ten nefret eden, Seyit Rıza, FETÖ ve PKK seviciliği yapan, tüm Atatürkçüleri ihraç eden Kılıçdaroğlu mu hak-hukuk-adalet getirecek?

Tam 20 yıldır yakından tanırım Kılıçdaroğlu’nu. Şahit olduğum onlarca olaydan sonra uyarmayı görev sayıyorum. AK Parti ve kadrolarına rahmet okutturacağına emin olabilirsiniz! Madem dürüstsün, depremde yıkılan yapıların çoğunun müsebbibinin CHP’li belediyeler olduğunu söyle!"

Kılıçdaroğlu ifşa etti! CHP Genel Merkezi'nde başörtüsü yasağı mı var?Kılıçdaroğlu ifşa etti! CHP Genel Merkezi'nde başörtüsü yasağı mı var?

Aslı Baykal: İyi ki Erdoğan varAslı Baykal: İyi ki Erdoğan var

Millet İttifakı yetkilisi Reuters'a konuştu: Dikkat çeken HDP iddiasıMillet İttifakı yetkilisi Reuters'a konuştu: Dikkat çeken HDP iddiası

KAYNAK: HABER7
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 115
  • Harbi Atatürkçü 1 yıl önce Şikayet Et
    Hdp Turkiyenin birliğine karşı insanların bölmek istiyor vatan bölünmez Türkiye cumhuriyete ilelebet kalması lazım Chpenin üst kadrosu derhal istifa etmelidir cumhuriyete ve Atatürkün ilkelerine hainlik yapıyorlar atatürkün partisini teröristlerin yuvası haline getirdiler
    Cevapla
  • Temizlikçi 1 yıl önce Şikayet Et
    Adalet ile Kılıçdaroğlu nun yanyana anılması çok abes...
    Cevapla
  • Can 1 yıl önce Şikayet Et
    parti ici diktatörlük yapan koltuk sevdalisi 13 secimdir istifa etemeyen bu herifemi memleketi güvenecekler? ama esek olsa oy veren ecmenleri yine oy verir buna...
    Cevapla
  • Mezarci 1 yıl önce Şikayet Et
    ABD nin Irak’a demokrasi ! Getirmesi gibi olur
    Cevapla
  • Lacasa 1 yıl önce Şikayet Et
    Ben Kemal :)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Heniyye'nin torunlarının şehit olmadan dakikalar önceki görüntüleri paylaşıldı!
Başkan Erdoğan duyurdu! Gürcistan ile anlaşma sağlandı! Tüm dünyaya Filistin çağrısı