Baykal'dan Yılmaz Özdil yorumu: Kılıçdaroğlu muhalefetteyken ifade özgürlüğünü yok etti

Muhalefeti eleştirdiği için Sözcü gazetesindeki görevlerine son verilen Yılmaz Özdil'le ilgili paylaşımda bulunan Aslı Baykal, Kılıçdaroğlu'nun daha muhalefetteyken bile ifade özgürlüğünü yok ettiğini söyledi.

GİRİŞ 10.03.2023 11:28 GÜNCELLEME 10.03.2023 11:28
Bu Habere 81 Yorum Yapılmış

Altılı masadaki krizle alakalı yaptığı eleştiriyle dikkati çeken Yılmaz Özdil'in, Sözcü TV ve Sözcü gazetesindeki görevlerine son verildi.

Özdil, "CHP'li bir gazeteci olarak söylüyorum. 'Meral Akşener masayı dağıttı' demek bir gazeteci ahlaksızlığıdır. Meral Akşener masadan ittirildi" demişti. 

Yılmaz Özdil Sözcü Gazetesi'nden de ayrıldıYılmaz Özdil Sözcü Gazetesi'nden de ayrıldı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ise, Sözcü'deki görevlerine son verilen Yılmaz Özdil'e destek çıkarak, "Elbet bu da geçer yahu. Dürüstlüğün, tarafsızlığın ve hakkaniyetin değeri elbet bir gün anlaşılır" yorumunda bulunmuştu. 

"KILIÇDAROĞLU DAHA MUHALEFETTEYKEN İFADE ÖZGÜRLÜĞÜNÜ YOK EDİYOR"

Deniz Baykal'ın kızı Aslı Baykal, Özdil'in Sözcü gazetesinden ayrılmasına ilişkin bir paylaşımda bulundu. Hükümeti eleştirirken çok sevilen Özdil'in, muhalefeti hafifçe eleştirdiği an işinden ayrıldığına dikkati çeken Baykal, "İfade özgürlüğünün artmasını isterken, önümüze dayatılan blok ve adayı daha muhalefetteyken bile ifade özgürlüğünü yok ediyor. Anlayana" değerlendirmesinde bulundu.

ŞİRİN PAYZIN'IN TEHDİDİ: SON İKİ AYINIZ KALDI

Halk TV'den Şirin Payzın da altılı masanın yeniden bir araya gelmesinden sonra zafer havasına girerek AK Partili seçmeni hedef almıştı. "Son iki ayınız kaldı" diyen Payzın, AK Partililerin yargılanacağını ima etmişti.

İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 81
  • Mustafa 1 yıl önce Şikayet Et
    Maalesef sağ partililer " ya bir gün iktidara gelirlerse bizi yargılarlar " diye hakkını savunamiyor veya bildiği doğruyu konuşamıyor,yapmayın arkadaşlar,heryerde bu munafikların yaptıklarını ve yapacaklarını anlatın,onlardaki mahalle baskısı nasıl ise siz de öyle yapın, özellikle gençlere anlatın, yoksa Allah muhafaza bu munafiklar iktidara gelirse o zaman ülkenin ve mazlumların vay haline
    Cevapla
  • Nazmi baba 1 yıl önce Şikayet Et
    Şirin hiçte şirin değilsin biraz safmısın ne galiba birazda avanak not aldık seçimden sonra görüşürüz
    Cevapla
  • Vatan Evladı 1 yıl önce Şikayet Et
    Bizler öylesine kalabalık bir aileyiz ki! Her görüşte siyasi düşünceye sahip yakınlarımız var! İlla kavga dövüş mü yapalım! Yakın komşularımız dan her türlü siyasi düşünceye sahip insanlar var! Yok illa da benim partime oy verin diye zorlayıcı bir üslup kullanma hakkına kimse sahip değildir! Aksi takdirde Bunun adına ne siyaset ne de Demokrasi diyebiliriz. Aziz Milletimiz vesayete Asla boyun eğmez! Böyle çirkin tehditlerden de korkmaz! Bu çirkin tehditlere de Sandıkta gerekli cevabı verecektir.
    Cevapla
  • Vatan Evladı 1 yıl önce Şikayet Et
    Bizler vatandaş olarak Sirin Payzin denen densizi alkışlayan olacağız ne de onun düştüğü acziyete ve seviyesizliğine düşecek değiliz! Ne yapacaklarını şaşırmış bir vaziyetteler! Yirmi yıldır Milyonların teveccühünü kazanarak İktidara gelmiş bir Devlet BAŞKANI Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a kinleri tutmuş!Sandıkta hezimete uğrayıp yok olup gidecekleri gün iki ay öncesinden bildikleri için Demokratik Yapıyı irdelenmesi için Aziz Milletimize korku tellallığı yapmaktadırlar! Sandıkta hür iradesi ile Ülkemizin Yönetiminde Söz sahibinin Milletin ta kendisi olduğunu Yeter Söz Milletin dir diyecektir.
    Cevapla
  • Sorun yok 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu sefer darbeyi biz yapariz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dünya ekonomik büyümesine katkı sağlayacak ülkeler açıklandı! Türkiye kaçıncı sırada?
Büyükekşi'ye 'Bylockçu' diyen Ahmet Çakar beraat etti!