Mahir Ünal'dan depremzede çocuklara bisiklet sözü

Anadolu Yayıncılar Derneği tarafından düzenlenen ve İletişim Başkanlığı tarafından desteklenen program kapsamında, 6 Şubat tarihinde asrın felaketi sonrasında deprem bölgesinde ulusal medya yerel medya buluşması gerçekleşti.

GİRİŞ 11.03.2023 16:16 GÜNCELLEME 12.03.2023 21:39
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından aralarında Haber7.com Genel Yayın Yönetmeni Osman Ateşli'nin de bulunduğu ulusal ve yerel basın mensupları deprem bölgesinde incelemelerde bulundu.

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal'la bir araya gelen gazeteciler konteynır kenti gezdi, depremzedelerle bir araya geldi. 

Vatandaşları dinleyen gazeteciler depremzedelerin yanında olduklarını ifade ettiler. Gazeteciler, Mahir Ünal'la birlikte depremde binası yıkılan Kahramanmaraş'ın yerel televizyonu Aksu TV’ye yeni binasında geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. 

'DEVLET MİLLET EL ELE'

Mahir Ünal burada yaptığı açıklamada, 15 Temmuz’da devletine sahip çıkan milletin 6 Şubat’ta da aynı irada ile devletine sahip çıktığını, çok kısa bir süre içerisinde devletin milletle el ele vererek büyük bir iş  başardığını ifade etti. 

Ünal, “Hep birlikte yaraların sarılması için devlet-millet ele ele var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.

"BAHAR GELİYOR BİSİKLET İHTİYACINIZI KARŞILAYACAĞIZ"

Depremzedelerin dertlerini dinleyen Mahir Ünal, bisiklet isteyen bir kız çocuğuna, 'Şimdi yavaş yavaş bahar geliyor. Dolayısıyla bisiklet ihtiyacımız var. Bu ihtiyacınızı karşılayacağız." diyerek karşılık verdi. 

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinde depremle ilgili brifing veren Kahramanmaraş Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, bölgede yapılan çalışmaları anlattı. 

Anadolu Yayıncılar Derneği Başkan Sinan Burhan da, Aksu TV’ye geçmiş olsun dileklerini ileterek; “Gazetecilerin dayanışması ile bu gün buradayız, bölgede bulunan ve depremde zarar gören meslektaşlarımıza desteğimiz sürecek, onların yanındayız, yaraları hep birlikte saracağız” dedi. 

Gazeteciler daha sonra Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti. Belediye Meclis salonunda Kahramanmaraş AFAD Sorumlusu, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör ve Mahir Ünal, gazetecilere sunum yaptı.

Burhan, İletişim Başkanı Fahrettin Altun’a ve programa iştirak eden medya mensuplarına desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Osman Ateşli ve Mahir Ünal

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 12
  • kahramanmaraşlı 1 yıl önce Şikayet Et
    Biz devletimize sajip çıkarız memleketimizde sahih çıkarız siz alın maaşı keyfinize bakın reis olmasa bize kimse bakmaz siz hele hiç bakmassınız bu dönem sizleri ve kahramanmaraş büyükşehir dahil hiç birinizi görmek istemiyoruz düşün yakamızdan vesselam
    Cevapla
  • öneri 1 yıl önce Şikayet Et
    depremzede çocuklara bisiklet ve yüzme kursu verin yazın
    Cevapla
  • cemal koçak 1 yıl önce Şikayet Et
    maraş senden bisiklet falan beklemiyor. şov yapma.
    Cevapla
  • Hekim 1 yıl önce Şikayet Et
    Mahir bey adamdır takdir ediyorum
    Cevapla
  • düşünen insan 1 yıl önce Şikayet Et
    Ya siz adam görmemişsiniz ya da bazı şeylerin iç yüzünü
    Cevapla
  • Fırıncı 1 yıl önce Şikayet Et
    Ekmek istesinler biz verelim Çocuklara bisikleti Vekillerimiz versin. Zaman yardımlaşma dayanışma zamanı...
    Cevapla
  • Nazım 1 yıl önce Şikayet Et
    mahir beyi gorunce aklima devleti aliye osmanli geliyor osmanlica geliyor 1000 yillik osmanlica kulliyati ve kulturu geliyor Mahir bey hakkiyla sahip cikamadik size Allah bizi affetsin hakkinizi helal edin insaAllah islam kazanacak Allah nurunu bize ragmen tamamlayacak saglicakla kaliniz hayirli calismalar
    Cevapla
  • Deli 1 yıl önce Şikayet Et
    Değişmeyecek bir konuda eski defterleri açıp gündemi değiştirme çabasından baska bisey değil. Onun işi dil prof luğu değil Maraşa hizmet olmalıydı.
    Cevapla
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Genlerin depreşti, kul, teba olmayı özledin herhalde. Osmanlı, ingilterede git, osmanoğullarına senin tebanım de yanaş.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yunanistan'ı korkutan gelişme...Türkiye'yi durdurmak için rekor bütçe
Gurur projeleri okullarda ders olarak anlatılacak