Muharrem İnce: Günü geldiğinde Kemal Bey lehine çekilebilirim!

Memleket Partisi lideri Muharrem İnce, "Günü geldiğinde çekilmeyi bilirim. Kemal Bey lehine çekilirim" açıklamasında bulundu.

Muharrem İnce: Günü geldiğinde Kemal Bey lehine çekilebilirim!
Muharrem İnce: Günü geldiğinde Kemal Bey lehine çekilebilirim!
GİRİŞ 16.03.2023 13:44 GÜNCELLEME 16.03.2023 13:52
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Habertürk'te konuşan Memleket Partisi lideri Muharrem İnce, "İkinci tura ben ve Kemal Bey çıkarsak gerçekten çok eğlenceli olur. Ben çelebi adamım. Kadir kıymet bilen adamım." diyerek şunları söyledi: 

 "Bu memleketi herkesten çok seven adamım. Kimse merak etmesin, gerektiği anda gereğini yaparım. Durumu değerlendiriyorum. Kendi adıma değil, Türkiye adına. Günü geldiğinde çekilmeyi bilirim. Kemal Bey lehine çekilirim" 

Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 12
  • Barış 1 yıl önce Şikayet Et
    Gel Muharrem buraya bak 15 Mayıs'ta adam yine yendi diyeceksin tamam mı
    Cevapla
  • Dede 1 yıl önce Şikayet Et
    En iyisi 20 c. Başkan yardımcılığı verin bir oy bir oydur bende isterim.
    Cevapla
  • Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    İşte bu sözünle bitirdin kendini..Kilicdaroglunun beceriksizligi nedeniyle sana oy vermek isteyenler vardı..Eğer böyle düşünüyorsan zaten sana da oy vermeye gerek gerek yok.. Lider Erdoğan.. Kazanacak Erdoğan inşallah
    Cevapla
  • Yılmaz 1 yıl önce Şikayet Et
    Şu atatürk diyemeyenlerin,pkk nin yanında olanlarla,anayasanın ilk 4 maddesi kalksın diyenlerle,anayasadan Türk kelimesinin kaldırılmasını isteyenlerle beraber olmam diyen adam değilmi bu..?? Neydi adı muharrem...desenize kılıçlar oğlu ikinci tura kalırsa yine "gel bakalım muharrem " diycek oda gidecekmiş...! Bizim buralarda buna "kursak gavurgasını ister" derler...sizin oralarda ne derler muharrem...? Bir tavsiyem olsun madem ; sakın sen sen ol 14 mayıs akşamı yanılıp şaşıp sakın ola bir daha " adam kazandı" deme...vallaha kaçırdılar demezler..kendileri kaçırır bu defa...sonra..? Sonrasını bilmem.beni karıştırma...
    Cevapla
  • Murat.. 1 yıl önce Şikayet Et
    Oğlum sana da verirler bį yardimcilik. 7 kocalı gürbüz tanam. Sıkıntı súrda. 7 kocayı idare etmek kolay olmasa gerek. Eygidi ne günlere kaldık. Allah akıl versin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sokak köpekleri Ardeşen'de vatandaşların hayvanlarını telef etti
İsrail'de 'Türkiye' paniği, başvurmaya hazırlanıyorlar! 4 maddelik plan ortaya çıktı...