Menzil Cemaati'nden Cumhur İttifakı'na destek

Semerkand Vakfı, Beşir Derneği, GENÇKON ve TÜMSİAD, 14 Mayıs seçimlerinde Cumhur İttifakı'na destek vereceklerini açıkladı.

GİRİŞ 16.03.2023 14:41 GÜNCELLEME 16.03.2023 14:46
Bu Habere 326 Yorum Yapılmış

Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD), Semerkand Vakfı, Beşir Derneği ile Gençlik Eğitim ve Kültür Konfederasyonu (GENÇKON) Cumhurbaşkanlığı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde Cumhur İttifakı'nı destekleyeceklerini açıkladı.

Semerkand Vakfı, Beşir Derneği, GENÇKON ve TÜMSİAD'dan yapılan ortak açıklama şöyle:

Tarihimizin en büyük afetinin yaralarını birlikte sarıyoruz. Bu sürecin uzun bir zamana yayılacağı muhakkaktır. Aziz milletimizin her bir ferdi bunun bilincindedir. Bu bilinçle hepimizin en öncelikli gündemi afetzede kardeşlerimizle sürekli, düzenli ve verimli bir şekilde dayanışma içinde olmaktır.

Bu vesileyle bir kez daha elim deprem felaketi ve sel baskınında vefat eden kardeşlerimize Allah Teâla'dan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar ve aziz milletimize başsağlığı dileriz.

Ecdadımızdan aldığımız kadim manevi mirasımız bize daima birlik ve beraberlik içinde olmayı, vatanımızın kıymetini bilmeyi öğütler. Ne büyük bir saadettir ki tarihten günümüze bu şuur kesintisiz bir şekilde nesilden nesle aktarılmıştır.

Milli meseleleri güncel politik anlaşmazlıkların üstünde tutmaya sürekli muvaffak olan ve kendi içindeki ihtilafları asla Türkiye'ye zarar verecek boyuta taşımayan aziz milletimizin feraseti, fedakârlığı ve vatanseverliği bütün dünyaya örnektir.

İnanıyoruz ki, 14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimleri bu örnekliğe eklenecektir. Milletimiz afetin yaralarını sarmaya odaklanmış, dayanışma ruhunun tesis ettiği huzur ve güven ikliminde sandığa gidecek, yine dünyaya örnek bir tablo sergileyecektir.

Son yıllarda dünyada yaşanan koronavirüs pandemisi, Rusya - Ukrayna Savaşı ve küresel enflasyonist ekonomik koşulların ülkemizdeki olumsuz etkilerinin üzerine Türkiye tarihinin en büyük afeti eklendi. Güzide ülkemizin; afetzede kardeşlerimizin bütün ihtiyaçlarını karşılaması, kentsel dönüşüm başta olmak üzere bütün gerekli afet tedbirlerini alması, büyümesi, zenginleşmesi ve daha da güçlenmesi gerekiyor. Biz bunun için istikrara ihtiyacımız olduğunu düşünüyoruz. Net hedeflerin hızlıca kararlılıkla hayata geçirilebilmesi adına geçtiğimiz kritik dönemin tecrübesini önemsiyoruz. Bu vesileyle hem Cumhurbaşkanlığı hem de Milletvekili Genel Seçimlerinde Cumhur İttifakı'nı destekliyoruz. 

Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 326
  • Fikri 11 ay önce Şikayet Et
    (Bir önceki yazımın devamı) Bizim bildiğimiz tek Cemaat vardır O da ALLAH Resulu Hz. Muhammed Mustafa (Sav) onun Cemaatidir. Toplum için de o Cemaat bu Cemaat denerek toplum kutuplaştırıldı. Biz dün de vatanımızı seviyorduk bugünde vatanımızı seviyoruz. Vatan sevgisi imandandır. (Hadis-i Şerif)
    Cevapla
  • Fikri 11 ay önce Şikayet Et
    Menzil, Cemaat değil büyüklerim Cemaat ibaresini kabul etmemektedir. Nakşibendi Tarikatı Halidiye kolundanız. Büyüklerimiz zamanında Menzil köyüne yerleştiği için buradan irşad vazifelerini yaptıkları için Adıyaman Menzil'e bağlıyız ibaresi halk arasına yerleşmiştir. Büyüklerimizden öğrendiğimiz biz ne cemaat nede siyasetciyiz. Hak yolda yürümeye çalışan Tarikatı aliyeyiz.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah CC razı olsun işte gerçekten vatanını milletini seven insanlar ve cemaat... menzil bu ululkenin mihenk taşı olan bir cemaatdir..
    Cevapla
  • ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    kardeşim halamı akıllanmadınız.fetöden kazık yediniz ismailağa cematinden kazık yediniz.bu tarikatler denen oluşumlar hem islamın önündeki en büyük sorunlardır .hemde iplerinin kimin elinde olduğu belli olmayan yapılardır.devlet bunların önünü kuran ın yaygınlaştırmasıyla ancak çözer
    Cevapla
  • cinci 1 yıl önce Şikayet Et
    süleymancıların, fetö terör örgütümün, baş partilinin millet ittifakının yanında olduğunu deklare etmesi abes değil ,normal, menzilcilerin cumhur ittifakın yanında olduğu söylentisi dahi sizi rahatsız ediyor. çifte standardın daniskası iki yüzlülüğün daniskası UYANIK OL TÜRKİYE
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Avrupa'yı sallayan Türkiye açıklaması: Kendimizi bir Türk milleti olarak görüyoruz
Brezilya'da sel: Porto Alegre Havalimanı sular altında kaldı