CHP medyasının yalanı çürütüldü, Özgür Özel iftirayı savunurken rezil oldu

Şanlıurfa'daki sel felaketinde ardından, CHP medyası “Sel sularının doldurduğu alt geçidi Aralık 2022’de Cumhurbaşkanı Erdoğan açtı.” şeklinde asılsız haberler yaydı.

GİRİŞ 16.03.2023 19:20 GÜNCELLEME 16.03.2023 19:40
Bu Habere 102 Yorum Yapılmış

İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, alt geçidin 2013 yılında hizmete açıldığını, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Aralık 2022’de katıldığı açılışın viyadük açılışı olduğunu ortaya çıkararak yalanları çürüttü.

CHP medyasını kurtarmak için kolları sıvayan Özgür Özel Dezenformasyonla Mücadele Merkezi’nin açıklamasını manipüle etmeye çalışarak, “Kurumlar birbirini yalanlıyor” şeklinde mesnetsiz açıklamalarda bulundu.

ÖZEL’İN YALANI ELİNDE PATLADI

Halk TV’deki bir programda konuşan Cumhuriyet yazarı Barış Terkoğlu, sel suyunun doldurduğu alt geçidin 2022’de değil, 2013’te hizmete açıldığını söyledi.

Terkoğlu, 3 Aralık 2022’de Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katıldığı açılış programında, iki viyadüğün açıldığını ifade ederek, Özel’in yalan söylediğini gözler önüne serdi.

Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 102
  • Yok daha neler 1 yıl önce Şikayet Et
    Burada bir hizmet yapılmış. Cumhurbaşkanı da 2013'te açmış. Buranın tahliye pompasının, mazgallarının başında da cumhurbaşkanı mı duracak. Doğal afete çare bulabilen bir insan varmı? Edep yahuu.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu tip adamlar bu ülkeden defolup aynı zamanda batandaşlıktan da çıksınlar bu tipleri istemiyoruz
    Cevapla
  • 0007 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar ne içiyorlar arkadaş aklı selim insanlar acıklama yapsın, bunların hiçmi doğruları yok ülke adına yapılan hiç bir hizmetten memnun değiller. Hep yıkarız hep yakarız, arkadaş bu ülkenin başına püsküllü bir bela mısınız.
    Cevapla
  • Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Artık baydı.. Yalanlar bıktırdı. Kocaman adam yalan söylerken utanmıyor, yüzü kızarmıyor.. Bu adam çocuklarına yalan söylemeyin yalan çok kötüdür diyebilir mi? diyemez çünkü her gün tescilli yalan söylüyorlar.
    Cevapla
  • Kurtuluş 1 yıl önce Şikayet Et
    Aynen devam edin daha cok yuhalanıp kovulursunuz.Sizler kendinixi uyanik sanan enayilerden misiniz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye ve Almanya'dan İsrail'e uyarı niteliğinde açıklama
Dünya ekonomik büyümesine katkı sağlayacak ülkeler açıklandı! Türkiye kaçıncı sırada?