Akşener'den kendisine "fırıldak" diyen Metin Akpınar'a tepki: Pat diye söylerim

İYİ Parti lideri Akşener, kendisine "fırıldak" diyen Metin Akpınar'a cevap verdi. Akşener, "Benim ihtiyacım yok fırıldaklık yapmaya. Bu dürüstlükte pat diye söylerim" dedi.

GİRİŞ 19.03.2023 11:08 GÜNCELLEME 19.03.2023 12:05
Bu Habere 198 Yorum Yapılmış

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, kendisine "fırıldak" diyen oyuncu Metin Akpınar'a cevap verdi. Akşener'in masayı terk edip geri dönmesini eleştiren Akpınar, "Rüzgarsız havada fırıldak dönüyorsa mutlaka bir üfleyeni vardır" diye konuşmuştu.

TV100'de Uğur Dündar'ın sorularını yanıtlayan Akşener, "Tuhaf bir linç yedim. Bir gün evvel beni övmeye doyamayanlar, ertesi gün insan onuruna aykırı çirkin sözlerle üzerime yürüdü" dedi. 

Akpınar'ın, "fırıldak" sözüne de göndermede bulunan Akşener, şu ifadeleri kullandı: 

"Ben nasıl olur da göz kırparım? Nasıl olur da para alırım? Benim en ufak bir para zaafım olsa burada oturur muydum? Bunlar inciticiydi. Buradan bizim çıkaracağımız sonuç şudur. Bu kutuplaşmanın, her yere şüphe ekmenin insanları ne hale düşürdüğüne dair bir ders çıkarmamız lazım. Valla fırıldaklara kadar gitti iş. Benim ihtiyacım yok fırıldaklık yapmaya. Bu dürüstlükte pat diye söylerim. O masadan ne aldım? Bana ne verilecek? Yok böyle bir şey. Bu ülkeye biz hakikaten fayda sağlamalıyız."

NE OLMUŞTU?

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 6'lı Masa'nın adayını belirleneceği toplantının ardından kameralar karşısına geçerek kendilerine dayatılan Kılıçdaroğlu ismini kabul etmediklerini söylemiş ve Mansur Yavaş ile Ekrem İmamoğlu'na çağrıda bulunmuştu. Sonrasında Akşener'in masaya geri dönmesiyle birlikte 6'lı Masa'nın adayı Kılıçdaroğlu olarak açıklanmıştı.

İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 198
  • HALUK 1 yıl önce Şikayet Et
    Kendisine fırıldak diyene ne kadar kibar karşılık veriyor!!!
    Cevapla
  • kultigin.noyan 1 yıl önce Şikayet Et
    CHP Belediye Başkanlarını Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı yaptı daha ne karı olsun. İYİ partiye ne karı oldu. İYİ partililer size diyorum......
    Cevapla
  • Zaza 1 yıl önce Şikayet Et
    Değilmisin neden geri gittin peki
    Cevapla
  • DesirE 1 yıl önce Şikayet Et
    kendiside az değil de şu Erdoğan Tl den 6 sıfırı attı millet te bu 6 lı sıfır masadaki fırıldakları atacak
    Cevapla
  • Türkoğlu 1 yıl önce Şikayet Et
    Yorum yapmaya bile değmez zihniyet ortada
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tarım Kredi Kooperatif Market'te mayıs ayına özel yeni indirimli ürünler listesi!
AK Parti'de reform adımları