Cumhur İttifakı'nın oyu yüzde 54

Seçimin kaderini milliyetçi ve maneviyatçı oyların belirleyeceğini ifade eden BBP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Tarık Sarı, “Milliyetçi, maneviyatçı seçme Kader seçiminde kiminle beraber olacağınıza karar verin” çağrısı yaptı.

GİRİŞ 20.03.2023 10:10 GÜNCELLEME 20.03.2023 10:43
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Cumhur ittifakı ortaklarından Büyük Birlik Partisi, tüm parti teşkilatları ile birlikte saha çalışmalarına başladı. Yaklaşan seçimler öncesi değerlendirmelerde bulunan ve BBP’nin oyunun yüzde 4 olduğunu ifade eden BBP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Tarık Sarı, 2023 hedefi koyan ve bu hedef doğrultusunda ülkeye önemli hizmetler yapan Cumhur İttifakının oyunun da yüzde 54 olduğuna vurgu yapan Sarı, “Seçmenlerimiz, menfaat çatışmasında masadan kalkanlar ile vatan sevgisi ve sevdası dışına bir beklentisi olmayanları ayırt edebilecek kararlılıktadır” dedi.

MİLLİYETÇİLERE SESLENDİ
BBP Lider Merhum Muhsin Yazıcıoğlu’nun hedef ve ilkeleri doğrultusunda Genel Başkan Mustafa Destici liderliğinde yollarına devam ettiğini anlatan Sarı, seçim sonuçlarına dair en küçük bir tereddütlerinin olmadığına da işaret etti.  Vatandaşların terörler ilintili olan siyasi ve diğer illegal yapılanmalara prim vermeyeceğine inandığını da aktaran Sarı, “DHKPC, MLKP gibi kuruluşlar ve HDP’nin desteklediği millet ittifakı sandıkta gömülecek. Millet ittifakında görev yapan yöneticiler ve gönül verenler bu durumdan son derece rahatsızlar. Bu duruma kayıtsız kalmayacaklarını düşünüyorum. Bu seçimin kaderini milliyetçi ve maneviyatçı oylar belirleyecek. O nedenle kader seçiminde kiminle beraber olacaklarına karar vermeleri lazım” dedi.

“MAZLUM COĞRAFYADAN DUALAR GELİYOR”
Gelinen noktada Büyük Birlik Partisi ve ilkelerinin kamuoyu tarafından daha iyi algılanmaya başlandığının altını çizen Sarı,ikinci yüzyıl vizyonu olarak belirlenen Türk Yüzyılına Büyük Birlik Partisi’nin damga vuracağını ifade etti. Sarı, “Herkesin hayali olan Ayasofya’yı açan, Karabağ’ın işgalden kurtarılmasında kilit rol oynayan,Dünya mazlumlarına umut olan Türkiye’miz, Cumhur ittifakımız ve Recep Tayyip Erdoğan için Karabağ’dan, Balkanlarda yaşayan Türklerden, Irak Türkmenlerinden tüm mazlum coğrafyasından, Türk Cumhuriyetlerinden dualar geliyor” dedi.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 9
  • Merve 1 yıl önce Şikayet Et
    Sonsuz, sınırsız nafakaya hayır! Kadın erkek boşanınca aralarında hiçbir bağ kalmayacak şekilde herkes kendi yoluna gitmeli. Tek seferde nikah öncesi görüşülen mehir haksız olan tarafa takdim edilmeli. Tüm bağlar koparılıp atılmalı. Müslüman kadın veya erkeğin yabancı bir kadın veya erkekle - yani boşandığı - asla bir daha iletişime geçmesine gerek kalacak bir ekonomik süreç olmamalı. Batıdan alınan her kural vahşi -batili- cinayetlere sebep olmaktadır!
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    esat kardeşim ülkücülük alinip satilmaz cikar icin de ülkücü olunmaz vatani sevmek dilde deyil yürekte olur...tşk ler yazin icin
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Şunu çok iyi biliyoruz bbp. Mhp aynı milliyetçi bir parti. Ancak İyip. Bu da milliyetçimi yoksa gerçekten hayin mi. Bence milliyetçi gençleri kandırıyor bu parti
    Cevapla
  • Bozok 1 yıl önce Şikayet Et
    BBP yüzde 4 mü oy oranı? Cumhuriyet ittifakı da 54 . İki hesabı birlikte düşününce acaba diyor insan
    Cevapla
  • ekrem 1 yıl önce Şikayet Et
    6284 ü toptan kaldırmak yerine , kadının beyanı esastır uygulaması kaldırılmalıdır. GErçekten durduk yere kocasına sinirlenen kadın emniyere şikayette bulunuyor.
    Cevapla
  • Melda 1 yıl önce Şikayet Et
    Kanıt veya delil olmadan bir kimsenin suçlu muamalesi görmesi hangi kitapta yazar?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kamikaze İHA DELİ ihracat hedefine ilerliyor
İki sektörde akıl almaz rakamlar! Devleti soymuşlar, maliye peşlerine düştü