Kılıçdaroğlu-Muharrem İnce açıklaması! İddialar yalanlandı

Memleket Partisi Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu’nun cumhurbaşkanı adaylığını açıklayan Muharrem İnce’yi ziyaret edeceği iddiasını yalanladı.

GİRİŞ 20.03.2023 20:36 GÜNCELLEME 21.03.2023 09:57
Bu Habere 53 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu adaylık başvurusu yapan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’yi de ziyaret edeceği iddia edilmişti.

Memleket Partisi ‘planlanmış bir ziyaret’in olmadığını açıkladı.

Memleket Partisi'nden konuyla ilgili yapılan açıklamada “Akşam saatlerinde CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun, Memleket Partisi Genel Başkanımız Sayın Muharrem İnce’den randevu talep ettiği yolundaki iddialar gerçeği yansıtmamaktadır” ifadeleri yer aldı.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 53
  • Sinan PEK 1 yıl önce Şikayet Et
    çık seçime gir %4 den yukarı aldığın her oy merali baraj altı bırakır baybay kemale de hadi Yallah köyüne dedirtir. Yaşın genç yine CHp nin başına geçme fırsatın olur. Ama bay kemal kazanırsa CHP yi de kimseye vermezzzzz.... hepsi yalan. Abim dediğim kemal bey işlerini de bırak delikanlı takılmaya devam et.
    Cevapla
  • Sinan PEK 1 yıl önce Şikayet Et
    valla Muharrem bey eğer ki o kadar sana yapılan haksızlığın (kendin analtıyorsun) üstüne CHP genel başkanlığını belki kaparım kafası ile ona biat eder destek verirsen senden çapısızı yoktur. hiç demokrasi ülke menfaati martavallarını sayma. Delikanlı gibi seçime gir ve sana kaybettirene sende kaybettir. Bir kere de kötünün yaptığı yanına kar kalmasın. Bu frısat bir daha eline geçmez
    Cevapla
  • Türkiye 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar seçim 2. Tura kalırsa millet ittifakını destekleyecekler zaten muharremin yardımcısı 2. tura kalırsak millet ittifakını destekleyeceğiz demişti. Katranı kaybetsen şeker cinsini sevdiğim cinsine çeker.
    Cevapla
  • YiğidoProf 1 yıl önce Şikayet Et
    Sn İnce, "Gel bakalım Muharrem!" i unutma! Senin için son şans! Eğer çarkçı Yalandaroğlundan fazla oy alabilirsen ki bence iyi bir çalışmayla olabilir, partini geri alabilirsin..
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    yakında kulağı çekilir ve adaylıktan çekilir not edin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar Kızılelma üretmenin zorluğunu öyle bir anlattı ki...
Beyaz Saray, Netanyahu'ya bir kez daha Refah uyarısında bulundu: Kara saldırısına karşıyız