MHP'den Kılıçdaroğlu'nun HDP ziyaretine tepki: Siyasi tarihimizdeki en çirkin pazarlık

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, CHP' Lideri Kılıçdaroğlu'nun TBMM'deki HDP ziyaretine "Bugün siyasi tarihimizdeki pazarlıkların en çirkini, en kirlisi, en utanmazcası gerçekleşti" sözleriyle tepki gösterdi.

MHP'den Kılıçdaroğlu'nun HDP ziyaretine tepki: Siyasi tarihimizdeki en çirkin pazarlık
MHP'den Kılıçdaroğlu'nun HDP ziyaretine tepki: Siyasi tarihimizdeki en çirkin pazarlık
GİRİŞ 21.03.2023 12:31 GÜNCELLEME 21.03.2023 12:41
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, HDP'yi saat 12.00'de ziyaret etti. Kılıçdaroğlu ziyaretinde HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan ile Mithat Sancar ile görüştü. TBMM'deki görüşmesi 1 saat sürdü.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, Kılıçdaroğlu ve beraberindeki heyetin Meclis'teki HDP ziyaretini sosyal medyadan eleştirdi.

Yalçın'ın paylaşımları şu şekilde;

Bugün siyasi tarihimizdeki pazarlıkların en çirkini, en kirlisi, en utanmazcası gerçekleşti. Zillet ittifakının cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu; PKK'nın siyasi kanadının ayağına gitti, eşiğine yüz sürüp cephane ve militan desteği istedi.

Kılıçdaroğlu tarafından PKK'nın mazbatalı temsilcilerine verilen demokratik özerklik sözleri tekrarlandı. Bununla da yetinilmedi, bölücübaşına özgürlük ve Kandil piyonlarına da bakanlık teklifinde bulunuldu.

Milletimiz; iktidar uğruna ayı ile yatağa girmeyi, katiller ve hainler güruhuyla sofraya oturmayı, ülkenin güvenlik ve esenliğini terör örgütünün siyasi acentesine teslim etmeyi göze alan bir "sorumsuz" cumhurbaşkanı adayının girişimlerini ibretle takip ediyor.

Kemal Bey'in kurduğu masa, Halil İbrahim sofrası filan değil; aç sırtlanlar, Ali Cengizler, Kırk Haramiler sofrası... Bu mezbele menülü sofraya tekmeyi, 14 Mayıs'ta milletimiz koyacak.

Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 7
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Millet e BUNU ANLATIN.. Anlamak istemeyenlere bile..
    Cevapla
  • etkive tepki 1 yıl önce Şikayet Et
    hayırdır birileri pazarlık yapanda yerinde ve isabetli diyordunuz,kompeti atanlar,pişman değilim deyenleri salan lara da aynı tepkiyi göstere bilme konumunuzmu yok.yoksamkine cesaretinizmi yok,
    Cevapla
  • Adalı 1 yıl önce Şikayet Et
    küfür tek hain olmuş...ülkeyi bölüşüyorlar...
    Cevapla
  • trk 1 yıl önce Şikayet Et
    Mhpnin oyları ipden geri dönecek inşallah. Ülkücüler devleti kendi elleri ile fetö ve pkkya teslim etmez. Milliyetçi muhafazakar vatansever seçmen cumhur ittifakında safları sıklaştırmalı.
    Cevapla
  • Eren 1 yıl önce Şikayet Et
    Altılı masanın diğer ortaklarında Türk kanı yok mu?Hepsi mi yahudi ermeni,rum çocuğu.A.Davutoğlu sen de pkk nın güdümündesin?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İstanbul'da ağaç katliamı! Esnaf ve vatandaş tepki gösterdi
Adıyaman'da dehşet! Bir polis karakolda meslektaşlarına ateş açtı: 2 şehit